REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio horoskopas žada, kad daugeliui Zodiako ženklų diena gali būti darbinga ir išties produktyvi. Visgi kai kam sėkmės šiandieną gali ir pritrūkti.

Ketvirtadienio horoskopas žada, kad daugeliui Zodiako ženklų diena gali būti darbinga ir išties produktyvi. Visgi kai kam sėkmės šiandieną gali ir pritrūkti.

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių ar verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Gali parsiveržti pavydas. Tai pakenktų santykiams.

Tauras

Jeigu jums labai svarbus yra teisinis, studijų ar autoriteto klausimas, tai atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų jums garbės nedarantys dalykai.

Dvyniai

Nuo pat ryto mintys suksis apie nebaigtus darbus, galimus sunkumus. Rūpesčių, įtampos gali sukelti savo taisykles diktuojantys asmenys. Į bėdą gali patekti artimas žmogus.

Vėžys

Šiandien pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Jeigu nuomositės, pirksite įrangą ar techniką, būkite atidūs, reikalaukite garantijų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite gana nedarbingi, todėl džiaugsitės, jeigu kas nors už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Iš paskalų sužinosite tai, kas jums padės planuoti tolesnius savo veiksmus. Būkite atsargūs kelyje bei eksploatuodami techniką.

REKLAMA

Mergelė

Iki vidurdienio daugiau nerimausite ir skųsitės sunkumais nei ką nors realiai veiksite. Visgi įdienojus jūsų tempas pagreitės ir delčią užbaigsite nemažai nuveikę.

Svarstyklės

Verslo, nuosavybės, nuomos, remonto reikalai, kurie turi būti užbaigti, neduos jums ramybės. Išties stenkitės juos pabaigti, neviršydami terminų.

Skorpionas

Šiandien galite sudarinėti sutartis, bet naujovių dar nesiimkite. Aktualios turėtų būti su žiniasklaida, informacija susijusios kelionės, susitikimai. Tačiau kažkokios nenumatytos problemos gali kiek išmušti iš vėžių.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien pakaks rūpesčių. Labiausiai jums rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis bei jūsų santykiais. Verčiau nusiteikite pozityviai, tramdykite nekokius impulsus, kad patys sau neapsunkintumėte situacijos.

Ožiaragis

Diena bus labai prieštaringa. Džiugins flirtai, vaikų išdaigos, tačiau stresą gali įvaryti neplanuotai pakrypę aktualūs reikalai. Bus geriau, jeigu nelįsite į jokias avantiūras.

Vandenis

Ši diena bus darbinga, tačiau iš ryto pradedant darbus jums atrodys, kad prieš akis – neįveikiamas kalnas. Jums išties teks paskubėti kažką užbaigti, pateikti ataskaitas ar kt., bet su viskuo susidorosite.

Žuvys

Šiandien spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Atrodysite kategoriški, paniurę. Jums lengva bus apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti. Tam stigs ir kantrybės, ir geranoriškumo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų