Bulviniai blynai pagal Editą: visada išeina traškūs ir be galo skanūs

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėsos; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos;

Padažui: 3 v.š. majonezo; 2–3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų.

Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą mėsą, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite. Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu. Kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.

 


Rašyti komentarą...
R
Renata
2020-12-02 21:05:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
Per burokinę tarką sutarkuoti bulviniai blynai vadinami airiškais
Atsakyti
-3

A
Apžora
2020-12-04 23:24:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kokio dydžio yra viena porcija, jei iš 1 kg. bulvių ir 200 g. mėsos išeina tik 2 porcijos?
Atsakyti
-3

G
Gaspadine
2020-12-11 22:05:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Labai skanus blynai ,isbandyta.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų