REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Paige Woolen (nuotr. Instagram)

28-erių Paige Woolen iš JAV, Kalifornijos, sugalvojo originalų būdą padėti moteris išsiaiškinti, ar jų vyrai joms yra ištikimi.

17

28-erių Paige Woolen iš JAV, Kalifornijos, sugalvojo originalų būdą padėti moteris išsiaiškinti, ar jų vyrai joms yra ištikimi.

REKLAMA

„Instagram“ modelis padeda moterims pagauti savo partnerius dėl neištikimybės. Ji turi atskirą paskyrą „@dudesinthedm“, kur ji dokumentuoja neištikimus vyrus ir jų žinutes. Naudodama savo išvaizdą, kad sugautų išdavikus, modelis atskleidė akis atveriančius rezultatus.

Paige paaiškino, kodėl ji pirmiausia nusprendė tai padaryti, rašoma mirror.co.uk.

Ji sakė: „Aš pastebėjau, kad daug vaikinų, kurie man rašė žinutes, asmeninėje paskyroje turėjo nuotraukas su savo merginomis. Man pasidarė įdomu, ar jų draugės žino, kad jie rašo atsitiktinėms merginoms, kurios turi nuotraukų su bikiniu savo anketoje.

Aš asmeniškai tikiu, kad apgavikai galiausiai nukenčia, tačiau jaučiau, kad norėčiau išnaudoti „Instagram“ galią ir padėti savo sekėjoms.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pagrindinėje paskyroje paskelbiau pasiūlymą patikrinti vaikinus ar jie ištikimi merginoms, ar ne“.

Paige pridūrė: „Keista, bet dauguma jų arba neatsakė, arba pasakė ką nors blogo, arba man pranešė, kad turi merginą. Tik keli melavo ir sakė, kad yra vieniši“.

REKLAMA

Moteris pasidalino žinutėmis, kurias ji rašo vyras. Vienam ji rašė: „Tiesiog pagalvojai, kad tu atrodai toks mielas. Tikėjausi susitikti, jei, žinoma, esi vienišas". Modelis greitai gavo atsakymą, kuriame rašoma: „Aš pakankamai vienišas, ar turi „Snapchat“?

Tuo tarpu kitas žmogus negalėjo nuslėpti džiaugsmo gavęs gražaus modelio žinutę.

Paige jam rašė: „Tu esi labai mielas“, į kurį vyras atsakė atsakė: „Aš? Tu atrodai kaip supermodelis“. Nepaisant to, kad „Instagram“ vyras turėjo nuotraukų su savo mergina, jis teigė, kad yra vienišas ir net kvietė susitikti.

Kitas mažiau subtilus vyras pasakė Paige sakė, kad jis nėra vienišas, tačiau jie galėtų pasilinksminti trise. Kiti vyrai moterį tiesiog nemandagiai vadino prostitute.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų