REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia pirmąją gruodžio savaitę. Tai padaryti jums padės astrologo Naglio Šulijos sudarytos prognozės visiems Zodiako ženklams. 

Kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia pirmąją gruodžio savaitę. Tai padaryti jums padės astrologo Naglio Šulijos sudarytos prognozės visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, bet kurioje srityje šį veiklumą pritaikyti – nelabai aišku, nes darbe aplinkybės vargu ar pasikeis, o namie tvarka tikriausiai bus ta pati. Beliks pasidžiaugti smulkmenomis – draugais savaitės pradžioje ir smagiomis pramogomis jos pabaigoje.

Jautis. Gali atrodyti, kad pilkoje kasdienybėje viskas klimpsta kaip pelkėje. Tiesiog gyvenimo tempas bus labai sulėtėjęs, siūlys tik kažkokias smulkmenas, kaip antai nedidelius piniginius reikalus savaitės pradžioje ar jaukius namus jos pabaigoje. Geras metas palaikyti asmeninius santykius su jums svarbiu žmogumi.

Dvyniai. Daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito asmens norų ir veiklos. Kita vertus, tai, kas tarsi eina į jus, siekia įtraukti į savo veiklos orbitą gali būti ir įdomu ir naudinga, tad jums beliks tiktai nuspręsti kiek to gėrio į savo gyvenimą įsileisti. Geras metas rūpintis sveikatos reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Nedidelių darbų, įsipareigojimų vykdymo ir panašių dalykų gali tik daugėti. Nieko nepadarysi, teks imtis visko iš eilės. Palankus metas rūpintis sveikata, sveikatingumo reikalais. Taip pat nestigs ir rudens pramogų, patys būsite labai kūrybiški ir mielai kursite smagius, gražius dalykus.

REKLAMA

Liūtas. Darbe darbai savo intensyvumu tikrai nenustebins, užtai liks ne tik laiko ir jėgų, bet ir įkvėpimo namus daryti gražesnius, jaukesnius, o namiškius – laimingesnius. Taip pat gali daugėti ir metų laikui priderančių pramogų, bei smagios, įdomios kūrybos – bus linksma.

Mergelė. Tikėtina, jog daugiausia dėmesio sulauks namų ir šeimos reikalai – jau vien dėl to, kad darbe, profesijos srityje veiklos bus ne per daugiausia, kiek smarkiau suktis reikės nebent savaitės pradžioje. Palankus metas prisiminti gerus draugus, juos bent jau pakalbinti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali būti daug smagaus bendravimo su draugais ir tiesiog pažįstamais, judėjimo, atitinkamai ir smagių įspūdžių. Palankus metas tiems, kurie mokosi, dirba su žiniomis, informacija. Visai neblogai gali atrodyti ir piniginiai reikalai. Santykiai su kai kuriais asmenimis gali būti ganėtinai įtempti, bet ne konfliktiški.

Skorpionas. Būsite atsipalaidavę, linksmi, linkę pasimėgauti gyvenimo džiaugsmais ir malonumais. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų, pramogų kūrimu. Taip pat dabar visai neblogai atrodys piniginiai reikalai, čia galima nemenka sėkmė.

Šaulys. Būsite energingi, puikios nuotaikos, veiklūs, todėl greitai ir apsukriai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių dabar kaip tyčia gali būti nemažai. Geras metas tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija, mokymu(si), skaičiavimu. Vis dar patiks sportinio stiliaus pramogos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kai kada gali atrodyti, kad gyvenime esate stebėtojai – veiklos dabar nebus daug. Kita vertus, dabar yra palankus metas visokiems darbams namie, jais ir bus patogu užsiimti. Palankus metas daugiau ir dažniau ilsėtis, kaupti jėgas ateičiai, kuri netruks ateiti.

Vandenis. Darbe įkvėpimo ir veiklos galima tikėtis jei ji susijusi su grožio ir patogumų dalykais, kitu atveju viskas vyks labai ramiai. Iš tiesų dabar yra labai palankus metas susitikti su senais draugais, naujais pažįstamais, bendrauti, plėsti savo akiratį.

Žuvys. Gali būti, kad vienokiu ar kitokiu būdu jus pasieks metų pabaigos bruzdesys ir ims daugėti darbų, visokios veiklos darbe. Visgi vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, viskas vyks ganėtinai sklandžiai, o savaitės pabaigoje gali aiškėti, kad ir piniginės naudos netrukus bus galima tikėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų