REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame jums išsamias savaitės prognozes visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Marsas lems paaštrėjusius santykius su aplinkiniais. Būsite ūmūs, reaguosite jautriai, elgsitės impulsyviai. Nors užsispyrimas ir drąsa padės greitai realizuoti daugumą sumanymų, stenkitės nekonfliktuoti. Surasdami taikų sprendimą, neįgysite priešų. Situacija ypač palanki siekiantiems karjeros: lengvai nuginkluosite konkurentus. O štai meilėje ne spauskite, o nusileiskite, antraip mylimąjį galite prarasti.

JAUTIS. Dėl Jupiterio padėties atsiras naujų finansinių galimybių ir atsivers kelių pakilti socialinėje srityje. Užtikrintiems savo profesionalumu ir ambicingiems dabar karjeros augimo metas. Taip pat galėsite tinkamai investuoti. Svarbu, kad sprendimus priimtumėte savarankiškai. Meilėje seksis, jei būsite atidūs ir jautrūs savo partneriui. Norintiems sustiprinti savo santykius, žvaigždės pataria remtis emociniu artumu: tikrai nepralošite.

DVYNIAI. Saturnas ne pačiu geriausiu būdu veiks jūsų nuotaiką ir dvasinę būseną. Dažnai visai be priežasties apims liūdesys. Naudinga būtų kuo daugiau laiko leisti apsuptyje žmonių, kurie optimistiškai žiūri į gyvenimą, yra jums palankūs ir mieli. Ypač pozityviai veiks buvimas su mylimu žmogumi. Darbe būkite stropūs, tuomet pavyks užsitarnauti kolegų pagarbą ir vadovų pagyras. Tinkamas metas investicijoms, kurios duos pelną ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Plutonas privers užsiimti neišspręstais klausimais ir užstrigusiomis problemomis. Jei tik pasiryšite, lengvai išsivaduosite nuo baimių ir fobijų, nuo trukdančių judėti pirmyn nereikalingų santykių. Tačiau jei dvasios jėgų nepakaks pradėti viskam iš naujo, senos problemos užgrius it sniego lavina. Asmeniniame gyvenime pasistenkite nedaryti skubotų išvadų dėl mylimo žmogaus ir santykių su juo: tikėtina, kad jos bus klaidingos.

REKLAMA

LIŪTAS. Dėl Marso pozicijos būsite žvalūs ir optimistiški. Sėkmė laukia darbe ir karjeroje. Palankiai susidėliojus aplinkybėms, padarysite įspūdį aplinkiniams, darbdaviams, ir tam prireiks visiškai nedaug asmeninių pastangų. Konkurentai, matydami jūsų veržlumą, neišdrįs stoti skersai kelio. Meilės fronte viskas bus gerai, jeigu meilės žygdarbiais nesigirsite aplinkiniams. Antraip pateksite į apkalbų ratą ir pakenksite savo reputacijai.

MERGELĖ. Su Jupiterio pagalba pajusite neįprastą energijos versmę, galėsite dirbti už tris ir nesijausti pavargę. Pasinaudokite šiuo energijos užtaisu ir netinginiaukite – tuomet tikrai pasieksite ir karjeros aukštumų, ir finansinės gerovės. Tinka apgalvoti naujus projektus, suplanuoti nuosavą verslą. Santykiuose su priešinga lytimi norėsite dominuoti. Būtent dėl to galite įsimylėti žmogų, pasižymintį minkštu ir nuolankiu charakteriu.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Marsas įneš gyvumo, pakels nuo sofos ir privers dirbti be atokvėpio. Būsite ypač aktyvūs: daug vaikščiosite, važinėsite, bendrausite su žmonėmis. Pasistengę galėsite nudirbti daugybę darbų. Svarbu iš akių neišleisti net pačių smulkiausių detalių, tuomet rezultatas bus stulbinantis. Santykiuose su mylimuoju būsite nenuspėjami ir paslaptingi, bet tai jums tik priduos žavesio.

SKORPIONAS. Uranas padės sėkmingai pasinaudoti aštria intuicija įvairiose gyvenimo srityse – darbe, versle, kūryboje. Tai kūrybinio žydėjimo metas. Į galvą šaus idėjos, kurios iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti utopinės. Neatmeskite jų – išanalizavę suvoksite jų genialumą. Pasikliaukite intuicija – ji padės teisingai pasirinkti. Jei jūsų jausmai stiprūs ir nuoširdūs, mylimasis atsakys tuo pačiu. Tad drąsiai kovokite už savo laimę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiteris jus globoja, tad jėgų nestigs ne tik rutinai, bet ir sunkumams įveikti. Žvaigždės dabar jums palankios, tad, jei pasirinksite teisingą taktiką, seksis darbe ir finansiniuose reikaluose. Galite drąsiai rizikuoti – mėgausitės sėkmės skoniu. Būkite drąsesni užmegzdami naujas romantines pažintis. Įsimylėjusiems vertėtų pagaliau išdrįsti prisipažinti mylimajam apie savo jausmus.

OŽIARAGIS. Saturnas leis lengvai išspręsti net pačius sunkiausius klausimus, apeiti aštrius santykių su aplinkiniais kampus. Jums pasitarnaus intuicija, tik mokėkite ją girdėti. Tinkamas metas kūrybinei veiklai, patirties analizei ir teisingoms išvadoms surasti. Žvaigždės padės jums susitvarkyti asmeninius santykius ir surasti teisingą kelią į mylimojo širdį. Svarbiausia: elkitės taip, kaip norėtumėte, kad su jumis elgtųsi.

REKLAMA

VANDENIS. Uranas nešykštės energijos, o jums beliks ją nukreipti tinkama vaga. Pabūkite egoistais ir daugiau laiko skirkite sau bei savo reikalams. Juolab kad viskas, ką šiuo metu nuveiksite dėl savo gerovės, bus naudinga ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems. Palankus metas pirkiniams. Nepagailėkite pinigų brangiems daiktams. Kad patiktumėte priešingai lyčiai, turite išsiskirti ryškia apranga.

ŽUVYS. Neptūnas skatins leistis į neapgalvotas finansines avantiūras, todėl ypač gerai išsianalizuokite situaciją. Tai nevienareikšmiškas laikas – vienoda tikimybė ir atrasti, ir prarasti. Viskas priklausys nuo to, kiek gerai išmanote savo darbą ar verslą. Geriausia būtų realiai įsivertinti jėgas ir nesiimti pernelyg sunkių užduočių. Moterys gali tikėtis brangių dovanų. Seksis meilėje, ypač virtualioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų