Kitokia balta mišrainė: taip išeina daug gaivesnė ir lengvesnė

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Balta mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Baltos mišrainės ingredientai: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras; 200 ml konservuotų žirnelių; pundelis krapų; druskos pagal skonį; majonezo pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.


Rašyti komentarą...
K
Komentuotojas
2020-11-20 13:54:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
O kurioj čia vietoj naujiena, paprasta balta mišrainė nuo senų neatmenamų laikų, jau visai nėra apie ką rašyti, padigėdykit
Atsakyti
-14

P
Petras
2020-11-20 18:59:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Bet ir TV3 nejaugi neskaito tu nesąmonių kur ikelia ? Nors dabar kuo kvailesnis tuom madingesnis
Atsakyti
-2

?
???
2020-11-21 03:45:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
Dešros nera
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (17)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų