REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako rate permainų nedaug. Saulė sklandžiai keliauja Šaulio ženklu ir skatina mus prisiminti tikrąsias vertybes. Mėnulis sklandžiai pilnėja ir sekmadienį beveik pasieks Pilnatį. Merkurijus juda pirmyn Skorpiono ženklu, todėl tvarkydami dalykinius reikalus būsime linkę dėl savo interesų kovoti be jokių kompromisų, dažnai ir su žodžiais neskubėsime skaitytis.

Zodiako rate permainų nedaug. Saulė sklandžiai keliauja Šaulio ženklu ir skatina mus prisiminti tikrąsias vertybes. Mėnulis sklandžiai pilnėja ir sekmadienį beveik pasieks Pilnatį. Merkurijus juda pirmyn Skorpiono ženklu, todėl tvarkydami dalykinius reikalus būsime linkę dėl savo interesų kovoti be jokių kompromisų, dažnai ir su žodžiais neskubėsime skaitytis.

REKLAMA

Venera dabar irgi juda Skorpiono ženklu (paskui Merkurijų), todėl labiau primins plėšrią pumą, o ne stilingą damą. Žinoma, ir žemiškąsias Veneras skatins elgtis atitinkamai. Marsas Avino ženkle yra stiprus, veiklus, karingas, todėl puikiai padės tiems, kurie nešioja antpečius arba sportuoja.

Avinas. Būsite energingi, sportiški ir kasdien vis geresnės nuotaikos – puikus rinkinys tiems, kurie patys renkasi ką dxaryti ir kaip. Visgi pusė garo gali nueiti į švilpuką, nes darbe, profesijos srityje, taip pat ir namie didesnių darbų ar svarbesnių reikalų gali ir nebūti. Palankus metas rūpintis kelione – ir praktiškai, ir teoriškai.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nemažai priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito, greičiausiai artimo asmens veiklos, norų ar požiūrio. Visgi tai, kas tarsi eina į jus gali būti ir labai naudinga dalykinėje srityje, ir labai smagu, malonu asmeninėje. Beliks tik duoti vidinį leidimą tiems dalykams įvykti.

REKLAMA

Dvyniai. Nedideli darbai plauks gana srauniu upeliu, apie save mielai primins ir visokie įsipareigojimai. Visgi šis triūsas dažniausiai vyks gana sklandžiai, pavyks nuveikti išties nemažai. Palankus metas rūpintis sveikata. Be to, labai nudžiuginti gali ir santykiai su konkrečiu žmogumi.

Vėžys. Atrodo, bus daug visko. Darbe bus ne tik daug darbų, bet ir daug noro viską padaryti geriau už kitus, todėl produktyvumas bus didelis. Palankus metas ir paprastiems, kantrybės bei nuoseklumo reikalaujantiems darbams. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žemės ūkiu. Be to, bus nemažai progų smagiai pasilinksminti. Įkvėpimas dažnai lankys kuriančius gražius, malonius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nemažai dėmesio prašys namų, šeimos reikalai. Greičiausiai jie bus nedideli, lengvai sutvarkomi, tad ir nevarginantys. Taip pat dabar gali būti gerų progų namus daryti jaukesnius, gražesnius. Taip pat dabar įsibėgėja rudens pramogų ir linksmybių (atsižvelgiant į aplinkybes, žinoma) metas.

Mergelė. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite – ir dalykinėmis, ir asmeninėmis temomis. Palankus metas bet kokiai su žiniomis, informacija, skaičiavimu susijusiai veiklai – įžvalgumo ir gebėjimo ginti savo nuomonę tikrai nestigs. Įsibėgėja ir palankus metas imtis svarbių darbų namie.

Svarstyklės. Nemažai dėmesio gali paprašyti piniginiai, turtiniai reikalai – jais užsiimti metas išties geras, nestigs nei sėkmės nei įžvalgos, todėl galima tikėtis ir apčiuopiamos naudos. Taip pat bus vis daugiau progų smagiai pasikalbėti, pabūti su draugais, įdomiais jums žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Viena vertus, būsite labai dalykiški, judrūs, daug ir mielai bendrausite visokiausiomis temomis, kartu irreikalus bus paprasta tvarkyti. Asmeninis žavesys irgi švies kaip saulė, būsite labai kūrybiški, jausmingi, todėl bus lengva smagiais dalykais džiuginti visus, kurie bus su jumis. Atrodo, vis sėkmingiau ims klostytis ir piniginiai reikalai.

Šaulys. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, tačiau kur padėti, kam tą energiją pritaikyti – nelabai aišku, mat darbe darbų tikriausiai nebus daug, o namie įprastos tvarkos niekas keisti irgi neketina. Vis dar patiks sportinės pramogos – dabar joms rasti laiko nebus labai sunku.

Ožiaragis. Atrodo, dienos slinks ramiai, darbais neapkraudamos. Kita vertus, dabar palankus metas tęsti senus ar imtis naujų darbų namie, viską čionai statyti į tas vietas, kur viskas ir turi būti. Neblogas metas kartu su artimais draugiais aptarti bendrus reikalus, galbūt imtis kai ko smagaus.

REKLAMA

Vandenis. Tikriausiai netrūks darbo darbe, profesijos srityje. Visgi vyrauti turėti nedideli, greitai tvarkomi ir greičiausiai jau gerai žinomi darbai ar reikalai. Atskirai, įkvėpimas turėtų lydėti tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Bus smagu ir su artimiausiais draugais susitikti.

Žuvys. Atrodo, atėjo tas metas, kai darbai darbe rikiuosis į eilę kad jų imtumėtės. Tačiau ir energijos, veiklumo tikrai nestigs, tad su viskuo susitvarkysite lengvai ir netgi šiek tiek žaismingai. Darbai darbe gerai derės su pastangomis gauti daugiau finansinės naudos. Palankus metas jei ne keliauti, tai bent rūpintis būsimomis kelionėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų