Paprasta, greita ir gardu: vištienos troškinys su bulvėmis pagal Iloną

Pirmadienį siūlome išbandyti gardų vištienos troškinį, kurį rekomenduoja tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Vištienos troškinys (Nuotr. Skanus gyvenimas)

Vištienos troškiniui reikės: grietinėlės; 3 šaukštų volčesterio padažo; kelių skiltelių česnako; kelių šaukštų aliejaus; šaukšto sviesto; lauro lapelių; pipirų sultiniui; muskato riešuto; pipirų; druskos; krapų; čiobrelių; svogūno; morkos; 500 gr vištienos blauzdelių; bulvių.

Į puodą su vandeniu  dėti druskos, pipirų žirnelių, lauro lapą, vištieną ir virti, kol pradės irti, kristi nuo kaulo. Nukaulinti. Susmulkinti svogūną, morką.

Į keptuvę pilti aliejų, dėti sviestą, apkepti smulkintą svogūną, vėliau įmaišyti morką, spaustą česnaką, suberti vištieną, pagardinti prieskoniais, volčesterio padažu, ir maišant apkepti. Supilti puodelį sultinio kuriame virė blauzdelės, troškinti iki 5 minučių. Padažą „uždažyti“ grietinėle.


Rašyti komentarą...
A
Anabela
2020-11-16 20:27:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
O kur bulves kazkodel jos troskinyje pamirstos,
Atsakyti
-1

N
Na
2020-11-21 07:14:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
Receptas gal ir nieko, tik padtaba - padažas ne voLčesterio, o voRčesterio.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų