Verdant maistą iš puodo per kraštus veržiasi vanduo? Pasakė, kaip to išvengti

Jums tikriausiai kaip ir mums patinka švari viryklė, ypač tada, kai praleidome daug laiko ją šveisdami. Žinoma, jūs norite mėgautis tuo, kuo įmanoma ilgiau, bet iš tikrųjų sunku išlaikyti viryklę nepriekaištingos išvaizdos.

Puodas (nuotr. Shutterstock.com)

Tad tikriausiai bijote, kad vos nusukus nugarą nuo makaronų puodo, vanduo ims veržtis per kraštus.

Jei mėgstate gaminti maistą, ši situacija jums pažįstama. Tačiau yra vienas būdas to išvengti, „Tips and tricks“.

Taigi, ko jums reikia, kad jūsų puodų turinys nesiveržtų per kraštus? Visa paslaptis – mažas sviesto gabaliukas. Kad ir ką jūs gamintumėte, puodas nepradės bėgti, jei į jį įdėsite  šiek tiek sviesto.

Naudodamiesi šia gudrybe, galėsite daug ilgiau išlaikyti viryklę. Be to, pridėti šiek tiek sviesto į maistą nėra bloga mintis, tiesa? Tai tik pagerins jūsų patiekalo skonį!


Rašyti komentarą...
V
Virėja
2020-11-17 11:37:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nugraibau putas, sumažinu ugnį iki minimumo ir uždengusi verdu. Verda iš lėto ir niekas nebėga. Nemėgstu, kad viskas burbuliuotų ir taškytųsi.
Atsakyti
-1

S
Saulius.
2020-11-17 12:39:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pasakos
Atsakyti
-1

A
Aldona
2020-11-16 16:03:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mano mama puodo kraštą patepdavo taukais ir nebėgdavo iš puodo skystis. Tą aš irgi darau.
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (10)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų