REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad penktadienis Zodiako ženklams gali pažerti nemalonių akimirkų, todėl šiandieną patariama būti kaip reikiant atidiems ir neskubėti.

Panašu, kad penktadienis Zodiako ženklams gali pažerti nemalonių akimirkų, todėl šiandieną patariama būti kaip reikiant atidiems ir neskubėti.

REKLAMA

Avinas

Ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, nors geriausia šiandien apskritai nieko neplanuoti: aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe.

Tauras

Nepalankus metas, tačiau kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti: nepasiduokite jokiam šantažui.

Dvyniai

Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas: gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugų į namus.

Vėžys

Gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, gali tekti išvysti ir slepiamus svarbaus asmens bruožus, tad pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neverta imtis svarbių, o ypač finansinių reikalų tvarkymo: galite rimtai apsirikti. Neskubėkite nieko pasirašinėti, tai gali atsigręžti prieš jus.

REKLAMA

Mergelė

Vienu metu gali užgriūti rūpesčiai tiek darbe, tiek namie. Nemėginkite pykti, piktintis ar persiplėšti, saugokite save. Nepasiduokite nepasitenkinimui savo šeima, artimu žmogumi, antrąja puse ar draugu.

Svarstyklės

Nauda kol kas miglotas dalykas. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų, taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus.

Skorpionas

Sunkoka diena: gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko sau iš kitų nereikalaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių patarimais bei parama.

Ožiaragis

Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negera sužinosite apie mylimą žmogų, antrąją pusę, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių.

Vandenis

Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais. Nepalankus laikas ateičiai planuoti: šios dienos svajones ir sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti.

Žuvys

Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs, tekti nusivilti žmogumi, kuris buvo jums autoritetas. Nepervertinkite savo įtakos, autoriteto bei ryšių su įtakingais asmenimis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų