REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis Zodiako ženklams bus nevienodas – nors kai kam gali nusišypsoti laimė, didžiajai daliai žmonių gali tekti paplušėti atliekant vienus ar kitus darbus.

Antradienis Zodiako ženklams bus nevienodas – nors kai kam gali nusišypsoti laimė, didžiajai daliai žmonių gali tekti paplušėti atliekant vienus ar kitus darbus.

REKLAMA

Avinas

Apgaulinga diena, viskas gali baigtis atvirkščiai. Nieko nepriimkite už gryną pinigą, palikite sau teisę abejoti, tikrinti, nežadėti, neįsipareigoti.

Tauras

Jei tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – neskubėkite, galite padaryti rimtų klaidų. Mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

Dvyniai

Mažiau planuokite, mažiau žadėkite: šiuo metu jums bus sunku teisingai įverti perspektyvas, savo būsimas galimybes. Vargu ar pavyks ištesėti šiandien duotą žodį. Susitikite su bičiuliais, pasitarkite.

Vėžys

Tai nebus lengva diena: pernelyg dėl visko jaudinsitės, be reikalo graudinsitės. Nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų rūpesčiai, tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iš esmės nebloga diena: gali pavykti visai sėkmingai sutvarkyti ne vieną reikalą, ypač jei kreipsitės patarimo ar pagalbos į draugus, jei paisysite antrosios pusės nuomonės.

REKLAMA

Mergelė

Būkite taupesni ir saikingesni, nepasiduokite įkalbinėjimams: galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio, gausite priešingą rezultatą.

Svarstyklės

Būkite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su savo mokytojais) ir labiau pasisaugokite vagių viešajame transporte.

Skorpionas

Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams. Verčiau pamąstykite, kaip galite padėti artimiesiems, ką gera galite nuveikti šeimos labui? Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Meilė padaro laimingus, įkvepia nuostabiems dalykams. Tai kam pyktis su tais, kurie jus myli? Neskubėkite įtarinėti mylimo žmogaus, jei ką nors netikusio išgirsite.

Ožiaragis

Pavojinga diena: tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių jums pakaks, aplinkiniai irgi ko nors reikalaus, prašys.

Vandenis

Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Nesitikėkite, kad pavyks teisingai numatyti aplinkinių elgesį: senas draugas, patikimas partneris gali nuvilti, o atsitiktinis pagelbėti.

Žuvys

Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis: netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos antrajai pusei bei aplinkiniams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų