REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozę savo Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozę savo Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Norint sulaukti permainų, reikės gerokai padirbėti. Gali tekti skubiai spręsti tiek asmenines, tiek profesines problemas, todėl katastrofiškai trūks laiko. Jupiteris palaikys siekiančius karjeros aukštumų, piniginio stabilumo. Pakitus interesams, pasikeis ir jūsų bendravimo ratas. Nereikėtų girtis sėkme, antraip galite greitai prarasti išsikovotas pozicijas ir naudingus ryšius. Žvaigždės pataria branginti turimus santykius, kitaip gresia ilgas vienatvės periodas.

JAUTIS. Santykiuose su artimaisiais įsivyraus ramybė ir harmonija. Venera padės būti jautresniems ir nuolaidesniems artimų žmonių silpnybėms. Pradėsite labiau vertinti šeiminius santykius. Ypač daug dėmesio skirkite vaikams – jų problemos gali būti sudėtingesnės nei atrodys iš pirmo žvilgsnio. Dėl ramybės būsite pasiryžę paaukoti asmeninius interesus, tačiau neužmirškite savęs. Kad autoritetas augtų, žvaigždės pataria keisti įvaizdį.

DVYNIAI. Būsite priversti nepasiduoti spaudimui ir apginti savo nuomonę. Įtemptas Marsas skatins konfliktines situacijas tiek namuose, tiek darbe, todėl pasistenkite neprarasti savikontrolės. Tuo pačiu padidės aktyvumas, tad visur suspėsite ir puikiai kontroliuosite situaciją. Santykiuose problemų nekils, jei patys jų neišprovokuosite savo polinkiu į flirtą ir lengvabūdiškumu. Laukiantiems didelės meilės, žvaigždės žada susitikimą su svajonių princu.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Dėl Veneros yra galimos nelauktos romantinės pažintys, netikėti susitikimai su anksčiau mylėtais žmonėmis. Įsižiebus buvusiems jausmams, galimas svaiginantis romanas, kuris paliks pėdsaką ir gyvenime, ir sieloje. Galima nauja, lemtinga pažintis, kuri paskatins pakeisti prioritetus. Darbo taip pat neužmiršite: darbuositės negailėdami nei jėgų, nei laiko. Žvaigždės pataria pasaugoti sveikatą – vengti streso ir laikytis dienos režimo.

REKLAMA

LIŪTAS. Laukia veržli įvykių tėkmė ir pokyčiai. Neptūnas gerokai išklibins jūsų asmeninius santykius, įnešdamas neapibrėžtumo ir sukeldamas dvasinį diskomfortą. Svarbiausias uždavinys – gerą pradžią atskirti nuo neturinčios perspektyvų ir nesivelti į nepatikimus projektus. Naujus meilės romanus palankiau atidėti ateičiai. Žvaigždės žada dalykines keliones, kurios padės susidėlioti prioritetus ir apsispręsti dėl tolimesnės darbinės veiklos.

MERGELĖ. Svarbiausia – neskubėti. Nei su išvadomis, nei su sprendimais, tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Išsitiesinęs Merkurijus kels nepasitenkinimą, trikdys pusiausvyrą, vers jaudintis be priežasties. Dėl išsiblaškymo ir neatidumo galimi įvairūs nesusipratimai ar netgi traumos. Nestigs pažinčių, ypač intelektualiam bendravimui. Kad sektųsi meilėje, stenkitės pakelti savivertę, elgtis užtikrintai ir labiau pasitikėti savimi. Žvaigždės sako, kad reikėtų stiprinti imunitetą sportuojant.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Jei kryptingai ėjote tikslo link, galėsite džiaugtis pasiekimais ir pergalėmis. Venera įkraus diplomatiškumo ir optimizmo, todėl nugalėsite visas kliūtis. Reikės pasistengti teisingai įvertinti savo jėgas ir galimybes, kad neišsikeltumėte pernelyg globalių tikslų. Padės sveika nuovoka ir realistinis požiūris. Atsinaujins naudingi partnerystės ryšiai. Kad sutartumėte su mylimaisiais, žvaigždės pataria išsigryninti jausmus ir poreikius.

SKORPIONAS. Sėkmė lydės tik nebijančius rizikuoti ir veikiančius šaltakraujiškai. Įtemptas Jupiteris grasins finansine duobe, privers įsivesti tvarką piniginiuose reikaluose ir subalansuoti pajamas bei išlaidas. Su draugais palaikysite puikius santykius ir būsite nusiteikę jiems padėti. Jūsų principai ir nenoras nusileisti gali blogai paveikti meilės santykius. Žvaigždės pataria jokiu būdu nelįsti į skolas, nes kils sunkumų jas grąžinant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Finansinė padėtis nedžiugins. Harmoningas Jupiteris skatins planuoti ateitį, priimti ryžtingus sprendimus ir svajoti apie šešiaženklį skaičių sąskaitoje. Daugeliu atvejų ambicingiems planams bus lemta išsipildyti. Jei pasirūpinote įtakingu užnugariu, galimas karjeros ir socialinis augimas. Užtat meilėje būkite atsargūs: venkite pažinčių, netikėkite tuščiais žodžiais ir pažadais. Kad idėja praturtėti netaptų įkyria, žvaigždės įspėja neprarasti realybės jausmo.

OŽIARAGIS. Asmeniniai santykiai bus neprognozuojami, o įvykiai – netikėti. Įtempta Venera gali išprovokuoti skyrybas arba paskatinti stiprius jausmus netinkamam objektui. Permainos galimos ir romantiniuose santykiuose – nepatikimus arba tuščius ryšius nutraukite be gailesčio. Darbe problemų kilti neturėtų. Žvaigždės pataria nesupainioti įsimylėjimo su meile ir jokiu būdu nerizikuoti nusistovėjusiais santykiais dėl akimirksnį trunkančio malonumo.

REKLAMA

VANDENIS. Sėkmę meilės reikaluose lems Venera, tad asmeninį gyvenimą galėsite imti už vadžių. Lengviau nei bet kada perprasite aplinkinius, nesunkiai rasite raktelį į jų širdis. Galimi nepalankūs siurprizai darbe, bet sunkumus įveiksite, jei pasikliausite intuicija. Kai nauja pažintis įžiebs aistros kibirkštėlę, neskubėkite su išvadomis: tik laikas gali atskleisti, kas yra kas. Žvaigždės pataria mažiau kritikuoti vaikus, nes galimos sudėtingos konfliktinės situacijos.

ŽUVYS. Būsite puikios nuotaikos, mėgausitės ramybe ir šeimynine laime. Neptūnas tikriausiai pakiš nuostabią idėją, kuri padės išpildyti slaptą svajonę. Visur – darbe, kūryboje, meilėje – netgi mažas aktyvumas bus rezultatyvus. Priešingos lyties atstovai tuntais sukiosis aplink jus. Tikėkitės puikaus dalykinių partnerių pasiūlymo. Kad lengviau pasirinktumėte iš keleto alternatyvų, žvaigždės pataria remtis sveika nuovoka ir negalvoti svetima galva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų