REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikoje gyvenanti mergina papasakojo, kaip jos svajonių vestuvės baigėsi ligoninėje, po to, kai ji nukrito nuo svečių kilnojamos kėdės.

Amerikoje gyvenanti mergina papasakojo, kaip jos svajonių vestuvės baigėsi ligoninėje, po to, kai ji nukrito nuo svečių kilnojamos kėdės.

REKLAMA

Nicole Spider vestuvių diena buvo tokia, apie kokią ji svajojo nuo pat vaikystės, tačiau vakarui įsibėgėjus mergina atsidūrė visų dėmesio centre, ne dėl tos priežasties, dėl kurios norėjo, ir buvo skubiai nuvežta į ligoninės priimamąjį.

„Tik Tok“ platformoje ji pasidalino pasakojimu, kaip šokių aikštelėje prasidėjo jos agonija, po to, kai svečiai pradėjo kilnoti kėdę, ant kurios sėdėjo pati Nicole.

29-erių mergina vaizdo klipe išgyvena gražiausias gyvenimo akimirkas, o vėliau krenta ant žemės 100 svečių akivaizdoje. Šis vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 8 tūkst. „patinka“ paspaudimų.

Kai mergina buvo keliama su kėde, ji nesilaikė už jos, o buvo rankas iškėlusi į viršų ir judino jas pagal muzikos ritmą. Tačiau staiga nuotaka krito žemyn priešais 100 svečių ir buvo skubiai išvežta į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Rentgeno nuotrauka atskleidė, kad mergina susilaužė pėdą. O vaizdo įrašą užbaigė merginos atvaizdas ligoninėje.

Nuotaka metė iššūkį kitiems „Tik tok“ vartotojams pranokti jos vestuvių istoriją. „Ar jūsų vestuvėse buvo tokių nuotykių?“, – klausė ji.

REKLAMA

Vaizdo įrašas buvo pamėgtas daugiau nei 8 tūkst. kartų, o komentaruose žmonės pasakojo istorijas, kurios nutiko jiems patiems.

Viena iš moterų rašė: „Mano anyta susilaužė ranka mūsų vestuvėse, kai griuvo pakrypus aukštakulniams“. Kita komentatorė ne tik papasakojo savo istoriją, bet ir gyrė nuotaką: „Aš savo vestuvėse išsinarinau alkūnę. O tu atrodei nuostabiai!“.

Trečioji rašė: „Savo vestuvėse paslydau ant išpilto alaus ir susilaužiau riešą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų