REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis Zodiako ženklams šykštus būti neturėtų – kai kas užmegs svarbius dalykinius pokalbius, taip pat vienas iš jų sulauks reikšmingo nutikimo, pokyčių.

Penktadienis Zodiako ženklams šykštus būti neturėtų – kai kas užmegs svarbius dalykinius pokalbius, taip pat vienas iš jų sulauks reikšmingo nutikimo, pokyčių.

REKLAMA

Avinas

Šiandieninė sėkmė labai priklauso nuo jūsų žavesio ir gerbėjų palankumo. Ji bus akivaizdesnė, jei jūsų karjera susijusi su pramogų verslu, menais, vaikais, grožiu.

Tauras

Sėkmę gali atnešti darbas arba santykiai, neperžengiantys jūsų dalykinio gyvenimo rėmų. Galite tikėtis reikšmingo nutikimo, pokyčių darbe. Konkrečių rezultatų galite sulaukti iš planuotų dalykinių susitikimų.

Dvyniai

Šiandien aktyviai bendrausite. Tikėtina, kad sėkmingai megsite naudingus dalykinius ryšius. Tačiau bus nelengva suprasti kitus, nes jie linkę slopinti tikruosius savo jausmus ir impulsus.

Vėžys

Tikėtinos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Gali kilti noras atsikratyti nereikalingų, įgrisusių daiktų ar su jais susijusių prisiminimų. Taip ir padarykite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tai turėtų būti gana dalykiška diena. Užsispyrimas, valia atvers kelius į sėkmę. Jeigu žinote, ko norite, galite siekti. Galbūt priartėsite prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu arba mokslu, karjera.

REKLAMA

Mergelė

Profesinės, finansinės ambicijos arba susidomėjimas pasiturinčiu ar įtakingu asmeniu skatins konkrečiai veikti ir priimti atsakingą pasiūlymą. Dėl to įvyks nemenkų pokyčių.

Svarstyklės

Tikriausiai nemažai nuveiksite savo ir kitų labui, aplankysite seną bičiulį arba užmegsite naują svarbią pažintį. Sugebėsite prisitaikyti ir valdyti aplinkybes, megzti reikalingus pokalbius.

Skorpionas

Kai kuriuos nesklandumus vaizduotėje išgyvensite giliau nei iš tikrųjų to verta tikrovė. Galbūt gausite anoniminį laišką, žinutę. Daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams. Tai padės išsaugoti jei ne šilumą, tai bent tarpusavio supratimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jums turėtų neblogai sektis, tik galbūt rimtiems darbams trukdys emocijos, padidėjęs jautrumas. Vakare galite pašykštėti sau ar kitiems kažko, kas suteiktų džiaugsmo, malonumo.

Ožiaragis

Šiandien jūsų sugebėjimai, valia bus nukreipti pinigams uždirbti. Galima tikėtis naudos iš komercinės veiklos. Galbūt pavyks pasirašyti naudingą sutartį.

Vandenis

Ši diena atneš įvairių dialogų, rimtų ir nerimtų kalbų poreikį, skatins pasikeisti nuomonėmis su artimos aplinkos žmonėmis, kolegomis. Būsite nusiteikę išklausyti kitus, patarti, suteikti pagalbą artimiesiems. Jūsų įtaka sustiprės.

Žuvys

Gali pasireikšti jūsų rūpestingumas, tačiau bus tam tikrų išskaičiavimų. Galbūt stengsitės įtikti kažkokiam žmogui, tikėdamiesi iš jo naudos. Tikėtinos išlaidos, susijusios su namų remontu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų