REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai palanku viską permąstyti ir pasidaryti savo išvadas. Tiesa, prie išvadų neskubėkite prieiti, viską gerai apsvastykite, nes jos gali būti klaidingos. 

Diena, kai palanku viską permąstyti ir pasidaryti savo išvadas. Tiesa, prie išvadų neskubėkite prieiti, viską gerai apsvastykite, nes jos gali būti klaidingos. 

REKLAMA

Avinas

Sėkmingas laikas, jūsų nuotaika puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Palanki proga nuoširdžiau pasikalbėti su vaikais, kurie jau paaugliai ar suaugę.

Tauras

Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs. Būkite nuoširdesni su antrąja puse: jūsų santykiai gali vėl tapti puikūs, jei bent truputį pasistengsite ką nors nuveikti jos labui.

Dvyniai

Ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti, pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus (svarbiausia – partnerių), jei norite, kad ši diena būti vaisinga ir smagi.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Susimąstymų diena. Ramybės (ar geros nuotaikos) vis dar stigs, tad mažiau galvokite apie tai, ko nenorite, kas nepatinka ar netinka, ko reikia atsisakyti, verčiau pasvajokite apie tai, ko jums išties reikia. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir rimtai pamąstykite, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas pradėti ką nors nauja.

Mergelė

Darbų krūvis nemenkas, bet jūs puikiai jį įveiksite. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas: šiandien suvoksite, kas jums svarbiausia. Gautais pasiūlymais galite tikėti.

Svarstyklės

Tai tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Dabar švytėsite ir sulauksite aplinkinių pagarbos, simpatijos ir palaikymo. Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sąlyginai pasyvus metas, nieko naujo ir rimto nesiimkite. Tiesa, jums seksis: atsiras norinčių ir galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje.

Šaulys

Gana sėkminga diena, jei tik reikalus tvarkysite vieni. Dabar esate energingi, sumanūs, veiklūs, aplinkiniams paliekate malonų įspūdį ir nejučiomis turite įtakos jų nuomonei, pasirinkimui. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, tad bus taip, kaip norėsite.

Ožiaragis

Galima netikėta pagalba, nelaukta dovana: darbe būsite vertinami, jums pakaks dėmesio iš draugų, mylimo asmens. Ir jums pakaks sveiko proto, kad įvertintumėte ne tik savo asmeninius nuopelnus, bet ir tą gera, kurį gavote iš savo antrosios pusės, draugų, giminaičių, kolegų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių ilgą laiką nepavyko pagauti, draugiškai pasikalbėkite, tiesiai, be užuolankų užduokite klausimus, dėl kurių jie mėgina išsisukti. Tik patys venkite daug žadėti, griežtai įsipareigoti.

Žuvys

Tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus, tai bus sėkmingiau, nei užsiimti atsakingų profesinių problemų sprendimu. Neskubinkite įvykių, tai tam tikrų apribojimų laikas, kai geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų