REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės, perskaitę šios savaitės prognozes jūsų Zodiako ženklui. 

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės, perskaitę šios savaitės prognozes jūsų Zodiako ženklui. 

REKLAMA

AVINAS. Marsas suteiks energijos, kuri leis lengvai įveikti visas kliūtis. Nesitikėkite paramos ir palaikymo iš šalies, – šiuo metu viską įveiksite savo jėgomis. Nusimato dalykinė komandiruotė, kuri bus labiau įspūdinga, nei naudinga. Pastangos daugiau laiko praleisti su mylimu žmogumi neliks nepastebėtos ar neįvertintos. Kad išvengtumėte nereikalingų barnių su artimaisiais, žvaigždės pataria būti mažiau kritiškiems.

JAUTIS. Plutonas verčia jausti finansinį diskomfortą ir nepasitenkinimą, net jeigu reikalai iš esmės neblogi. Tikėkitės paslaptingų ir jaudinančių įvykių: romantiškų pažinčių, netikėtų susitikimų, džiugių akimirkų. Sėkmė meilės fronte priklausys nuo jūsų pasitikėjimo savimi ir Fortūnos. Kai veikiami tokios nuotaikos imsite ropštis į naują viršukalnę, žvaigždės pataria įsitikinti, ar ji nebus jums per aukšta.

DVYNIAI. Jūsų požiūrį ir gilias mintis lems Merkurijus. Pasistenkite kontroliuoti savo veiksmus, nepadarykite to, dėl ko vėliau tektų gailėtis. Ypač seksis susijusiems su kūryba ir menu – jūsų laukia piniginės papilnėjimas. Palankus metas įvairiems nekilnojamojo turto sandoriams – išpešite daug naudos. Asmeniniame gyvenime štilis, tad žvaigždės pataria nieko neplanuoti ir nekeisti, nes rezultatas vis tiek bus nulinis.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Neptūnas paaštrins jūsų intuiciją, galite patirti netikėtų įžvalgų. Norėsis giliau išanalizuoti savo problemas, atrasti užslėptas įvykių priežastis. Nenustebkite, jei patrauks link ezoterikos, psichologijos. Specialios literatūros skaitymas padėtų giliau suprasti save ir aplinkinius. Tikėtini stiprūs meilės išgyvenimai. Turintiems partnerį, žvaigždės žada pripildyti gyvenimą emocinės pilnatvės, o vienišiams lemia didelę meilę, kuri sulauks atsako.

REKLAMA

LIŪTAS. Harmoningas Veneros aspektas teigiamai veiks jūsų charizmą, būsite patrauklūs priešingai lyčiai. Nusimato sėkmė kūryboje ir autoriteto išaugimas dalykinių partnerių akyse. Seksis užmegzti naujas verslo pažintis. Norėsis pailsėti nuo aistrų, todėl daugiau dėmesio skirsite hobiams ar kūrybai. Žvaigždės pataria būti atidiems savo kūno signalams, sveikai maitintis, nes sušlubavusiai sveikatai atstatyti prireiktų nemažai pinigų ir laiko.

MERGELĖ. Nors Merkurijus neleis kentėti dėl pinigų stygiaus, išlaidos taip pat nusimato nemažos. Jūsų nuotaika bus pakili, nes seni projektai judės su pagreičiu. Šeimose reikalai tekės įprasta vaga, o štai vienišiai gali tikėtis romantiškos ir perspektyvios pažinties. Tik skubėti ir čia neverta. Kad mažiau jaudintumėtės, žvaigždės pataria viską kruopščiai apgalvoti ir visus reikalus sudėlioti į lentynėles.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Veneros padėtis palanki piniginiams reikalams, tad galite imtis finansinių avantiūrų, jei įsitikinsite, kad esate pakankamai kompetentingi. Garbėtroškoms ambicijos gali iškrėsti piktą pokštą: kuo aktyviau veršitės į priekį, tuo daugiau problemų ir kliūčių sutiksite. Todėl vietoj šuoliukų karjeros laiptais verčiau pasišvęskite šeimos reikalams. Meilėje žvaigždės žada daug malonių akimirkų, gerbėjų ir netgi vienatvės pabaigą, jei ši problema jums aktuali.

SKORPIONAS. Šiuo metu Marsas ne tik padės jums pataisyti pašlijusius finansinius reikalus, bet ir išjudins veiklai visus, netgi pačius konservatyviausius. Nusimato rimti pokyčiai įvairiose gyvenimo sferose, jei patys patikėsite savo sėkme ir nepasidrovėsite ja pasinaudoti. Asmeniniai santykiai klostysis sėkmingai, norėsis laiką (ir pinigus) leisti šeimoje. Žvaigždės sako, kad neieškotumėte naujų pažinčių, geriau atsidėtumėte darbui ar hobiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Atbulinių planetų įtakoje paslėptos šeimos problemos bei prieštaravimai iškils į paviršių ir pareikalaus skubaus moralinio santykių „remonto“. Palanku kurti planus, kaip pakeisti gyvenamąją vietą, pagerinti gyvenimo sąlygas, tačiau sandoriams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, dar ne metas. Meilės srityje žvaigždės siūlo pasiruošti naujiems iššūkiams ir primena, kad pavydas – ne pats geriausias meilės reikalų strategas.

OŽIARAGIS. Saturnas padės tikslingai apskaičiuoti jėgas siekiant tikslo ir susidorojant su darbine apkrova. Vaisingos bei sėkmingos bus ilgos kelionės ir dalykinis bendradarbiavimas su toli esančiais partneriais. Jūsų savijautą lems santykiai su artimaisiais: kuo palankesnė atmosfera bus šeimoje, tuo sėkmingiau veiksite. Todėl žvaigždės pataria padaryti viską, kad namiškiai jaustųsi puikiai, kalbėti apie savo jausmus ir būtinai prisipažinti meilėje.

REKLAMA

VANDENIS. Dėl Marso padėties būsite konfliktiški. Kad išvengtumėte nemalonių situacijų, neprovokuokite aplinkinių savo įžūlumu, antraip aistrų liepsnas bus sunku užgesinti. Kelionės bus įspūdingos, jei jas kruopščiai suplanuosite ir keliausite ne vieni. Tikėtina nauja romantiška pažintis, tačiau mylimojo elgesys greičiau nuvils, nei nudžiugins. Galimi finansiniai nemalonumai, smulkios ir stambios vagystės, tad žvaigždės įspėja būti budriems.

ŽUVYS. Jupiteris lems ryžtingus sprendimus ir didelius išsipildymus. Galėsite įgyvendinti ambicingus planus, užmegzti naudingus ryšius ir sutvirtinti gyvenimo pamatą. Kažkas iš senų bičiulių suteiks jums taip reikalingą paramą, tačiau bus ir tokių, kurie kaišios pagalius į ratus. Jei konfliktuosite, pakenksite tik sau, todėl būkite nuosaikūs ir diplomatiški. Į šeimyninius santykius žvaigždės pataria įnešti kuo daugiau romantikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų