REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ruduo, tai ir patiekalai mano virtuvėje rudeniški. Priviriau šoninės, kuri gardi tiek karšta, tiek šaltam užkandžiui su duonos riekele, agurkėliu ar pomidoru. O pagaminti tai išties lengviau negu lengva, tik truputį reikia laiko“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Ruduo, tai ir patiekalai mano virtuvėje rudeniški. Priviriau šoninės, kuri gardi tiek karšta, tiek šaltam užkandžiui su duonos riekele, agurkėliu ar pomidoru. O pagaminti tai išties lengviau negu lengva, tik truputį reikia laiko“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 200 gr kiaulienos šoninės; 2–3 svogūnų galvučių; 3–4 lauro lapelių; juodų pipirų; druskos.

Kiaulienos šoninę užpyliau vandeniu ir pastačiau virti. Užvirus vandeniui, jį nupyliau. Į puodą su vandeniu sudėjau šoninę ir vėl užstačiau virti.

Į puodą sudėjau svogūnus, lauro lapelius, pipirus ir pagardinau druska. Viskas. Beliko laukti kol mėsa išvirs. Viriau apie pusantros valandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų