REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors susimąstėte, ką apie jūsų asmenybę sako telefono spalva? Kai kurie žmonės į išmanų telefoną žiūri kaip į būtiną daiktą, kuris palengvina kasdienybę ir jo išvaizdos nesureikšmina, tačiau kiti į tai žvelgia kaip į dar vieną būdą išreikšti save.

Ar kada nors susimąstėte, ką apie jūsų asmenybę sako telefono spalva? Kai kurie žmonės į išmanų telefoną žiūri kaip į būtiną daiktą, kuris palengvina kasdienybę ir jo išvaizdos nesureikšmina, tačiau kiti į tai žvelgia kaip į dar vieną būdą išreikšti save.

REKLAMA

Nesenai naujojo „Samsung Galaxy S20 FE“ telefono ambasadore tapusi Aistė Dringelytė, socialiniuose tinkluose „TikTok“ ir „Instagram“ geriau žinoma, kaip Digital Ice Tea tikina, kad spalvos kasdienybėje jai būtinos, o tai liudija ir jos įvairiaspalvis išmanusis telefonas. 

„Lietuvoje tikrai nemažą sezono dalį aplinkoje dominuoja pilki atspalviai, o žmonės, dažniausiai, taip pat bijo spalvų. Man spalvos suteikia gyvybiškumo ir laisvės pojūtį. Apsupta jų aš jaučiuosi kūrybiškesnė, veiklesnė. Jos tiesiog mane papildo. Spalvotą mano asmenybę išreiškia ir telefono spalva. Manau, kad tai atspindi manyje esantį įvairiapusiškumą ir lankstumą“, – „Samsung“ pranešime spaudai tikina socialinių tinklų žvaigždė Digital Ice Tea.

Baltas telefonas

Baltų telefonų savininkai mėgsta švarą ir estetiką, kartais net yra linkę į pedantiškumą. Ši spalva taip pat asocijuojama su paprastumu – tai pasako, kad tokiems žmonėms labiau rūpi telefono funkcijos ir galimybės, nei jo išvaizda. Šios asmenybės yra atviros pasauliui ir lengvai leidžiasi į įvairius nuotykius, stačia galva neria į naujus pasiūlymus ir galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Oranžinis telefonas

Oranžiniai telefonai atspindi drąsią asmenybę ir jų pomėgį būti dėmesio centre. Šie žmonės niekuomet nepraleis progos pakalbėti apie savo žinias, pasiekimus, turtus, todėl mielai demonstruoja ir savo išmaniuosius įrenginius. Tikėtina, kad asmenybės, kurios nebijo išsiskirti, yra labai bendraujančios ir randančios kalbą su visais pašnekovais, kuriems lengvai padaro įspūdį pabrėždamos savo statusą ir aistrą išskirtiniams dalykams.

REKLAMA

Violetinis telefonas

Jei pamatėte žmogų, kuris turi violetinį telefoną, galite būti tikri, kad jis yra draugiškas, lengvai bendraujantis, prieraišus, emocionalus. Jiems taip pat būdinga itin gera intuicija. Šie žmonės grožį iškelia aukščiau praktiškumo ir mieliau rinksis tą daiktą, kuris jiems artimas išoriškai, o vėliau suks galvą, kaip jį pritaikyti. Gera žinia yra tai, kad tokios asmenybės išsiskiria kūrybiškumu, todėl jie visados randa būdą, kaip prie savo įvaizdžio priderinti net ir tokios išskirtinės spalvos telefoną.

Raudonas telefonas

Raudona spalva asocijuojama su fizine energija, jėga, konkurencingumu, impulsyvumu, todėl telefono pasirinkimas demonstruoja karštą jo savininko temperamentą. Ši spalva nėra įprasta išmaniesiems, todėl tai rodo, kad asmenybė, besinešiojanti tokios spalvos įrenginį, neieško lengvų kelių, yra stipri ir mėgsta dėmesį. Toks žmogus ilsisi bendraudamas, todėl jam artimi vakarėliai ir įvairūs socialūs renginiai, kuriuose praverčia išmanaus telefono kamera.

REKLAMA
REKLAMA

Mėlynas telefonas

Mėlyna spalva simbolizuoja ramybę. Žmogus, išsirinkęs tokį telefoną, yra išlaikytas ir stengiasi likti dėmesio nuošalyje. Jis mėgsta daug mąstyti, yra atsargus ir prieš pradėdamas veikti apgalvoja kiekvieną savo veiksmą, todėl ir įsigydamas išmanųjį įrenginį viską gerai apsvarsto. Visgi, ši asmenybė nėra nuobodi – ji mėgsta save išreikšti, tačiau tai daro išlaikytai, unikaliai, o  išradingumo, kaip tai padaryti, jai tikrai netrūksta.

Žalsvas telefonas

Žmonės, pasirinkę žalsvos spalvos telefoną, išsiskiria vidine stiprybe. Jie yra perfekcionistai, pasižymi stipriais analitiniais įgūdžiais, ramybe, konceptualumu, logika. To paties šios asmenybės tikisi ir iš savo telefono – jis turi būti tobulas. Prieš įsigyjant telefoną šie žmonės atliks didžiulį tyrimą, išnarstys būsimą telefoną iki menkiausios funkcijos ir tik tada priims sprendimą jį įsigyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų