REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadieniai skirti naujausioms astrologo Naglio Šulijos prognozėms. Nieko nelaukite ir sužinokite, ką jums žada žvaigždės kitai savaitei. 

Sekmadieniai skirti naujausioms astrologo Naglio Šulijos prognozėms. Nieko nelaukite ir sužinokite, ką jums žada žvaigždės kitai savaitei. 

REKLAMA

Avinas. Pirmadienis gali būti įtemptas, galbūt dėl to, kas vyko prieš tai. Bet vėliau įtampa rims, gyvenimas vyks sklandžiau. Palankus metas taisyti ar palaikyti dalykinius ryšius išklausyti (nes kažkaip girdėsis) kitą nuomonę, tvarkyti teisinius reikalus. Puikus metas rūpintis sveikata.

Jautis. Kasdienių darbų ir rūpesčių, žinoma, bus, tačiau ne tiek ir ne tokių, kad dėl to reikėtų jaudintis – susitvarkysite. Taip pat dabar yra palankus metas tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, palankus metas ir rūpintis kelionėmisbei su jomis susijusiais dalykais.

Dvyniai. Didelio noro kur nors skubėti ir demonstruoti iniciatyvą tikriausiai nebus. Visgi gyvenimas gali pasiūlyti šiokių tokių užsiėmimų – pavyzdžiui, pasistengti, kad namie būtų dar jaukiau ir dar gražiau (metas labai palankus), sugalvoti ir padaryti ką linksmo ir smagaus (nors savaitgalį turbūt jau nebesinorės).

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe darbai vyks kažkaip savo ruožtu, ne taip sparčiai kaip norėtųsi, bet ir be didesnių nesklandumų. Palankus metas užsiimti šeimos, namų reikalais, ypač nekilnojamuoju turtu. Taip pat dabar dažnokai galite jausti būtinybę smagiai pasikalbėti su draugais, plėsti kultūrinį akiratį.

REKLAMA

Liūtas. Dienos bėgs ramiai – pasikalbant su draugais, artimais giminaičiais, kaimynais, tvarkant smulkius reikalus, galbūt kur nors neilogam nuvykstant – akiračio praplėsti. Geras metas tiems, kurie mokosi ar moko. Tikėtina, kad visai sėkmingai klostysis ir piniginiai reikalai.

Mergelė. Būsite mieli, žavūs, netgi šiek tiek meniški ir linkę pasimėgauti gyvenimo malonumais bei dovanomis. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Tikėtina, kad energingai padirbėjus gražiai klostysis ir piniginiai, turtiniai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Ginčai ir nesutarimai rimsta. Būsite energingi, veiklūs, kūrybiški, todėl geriausiai seksis tie darbai ir veikla, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys. Gali būti gana svarbių piniginių reikalų, tačiau jie gali klostytis taip, kad greitos sėkmės nebus, jos teks palaukti.

Skorpionas. Tikriausiai nestigs nedidelių darbų ir tvarkytinų reikalų, bet jie gali klostytis kažkaip šleivai-kreivai, vis vėluodami ar strigdami. Skubėdami nieko nepaskubinsite, pastangų švaistyti neverta. Užtai geras laikas gilintis, taisyti klaidas, aiškintis kaip viskas turi būti.

Šaulys. Darbe galima tikėtis ne tiek darbo, kiek kažkokių mielų, smagių smulkmenų. Tikros sėkmės ir įkvėpimo galima tikėtis tuo atveju, jei veikla susijusi su patogumų, gražių dalykų ar pramogų kūrimu. Kita vertus, dabar yra palankus metas aptarinėti ateities planus ir kažko imtis tiesiog dabar. Neblogai turėtų atrodyti piniginiai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe veiklos gali būti nemažai, tačiau vyraus gerai žinomi, įprasti darbai, rimtų kliūčių neturėtų būti, tad su viskuo susitvarkysite sklandžiai. Namie bus darbų, kuriuos reikia daryti, bet nebūtina daryti dabar, palanku apie juos dar kartą pagalvoti. Geras metas smagiai kelionei.

Vandenis. Darbe gali būti nedidelių, bet gana svarbių darbų, kurie nuolat steigs, stos dėl pačių įvairiausių priežasčių. Neatrodo, kad juos pavyks paskubinti, tačiau dabar palankus metas aiškintis klaidas ir sistemos trūkumus. Kitą savaitę reikalai pajudės sparčiau. Kitose srityse – dar ramiau.

Žuvys. Darbe darbo ne per daugiausia, viskas vyks gana sklandžiai, be įtampos. Namie irgi viskas savo vietose. Gali būti svarbokų piniginių reikalų, bet nepanašu, kad pavyks džiaugtis greita sėkme. Tačiau palankus metas aiškintis, ką ir kaip galima padaryti geriau. Puikus metas palaikyti gražius ryšius su svarbiais jums asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų