REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams trečiadienis taps įvairiapuse diena – nors kai kam gali nusišypsoti laimė, visgi daugeliui teks vienais ar kitais atvejais prisiimti atsakomybę.

Zodiako ženklams trečiadienis taps įvairiapuse diena – nors kai kam gali nusišypsoti laimė, visgi daugeliui teks vienais ar kitais atvejais prisiimti atsakomybę.

REKLAMA

Avinas

Gali būti, kad trauks uždraustas vaisus, neduos ramybės svetima nauda. Tai gali kiek pakenkti reputacijai, piniginei ar prislėgti sąžinę. Turite kontroliuoti save, kad išvengtumėte slidžių pagundų.

Tauras

Prieštaringa diena, nuotaikos banguote banguos. Galbūt nerimo sukels artimas žmogus. Galimi nesusipratimai dėl ekstravagantiškų jūsų ar artimų žmonių poreikių. Vis dėlto nekokias naujienas staiga gali pakeisti geros.

Dvyniai

Jums rūpės kažkam nupirkti dovaną ar suruošti vaišes. Galbūt ketinate vykti į pobūvį, renginį ar pan. Visgi bus sunku susitaikyti su aplinkinių lengvabūdiškumu, neatsakingumu.

Vėžys

Naujienų galite sulaukti iš giminaičių, draugų. Dėl to gali keistis jūsų planai, susiję su kelione, pervežimu, ryšiais, studijomis ar kt. Kontroliuokite savo kalbą, jei nenorite pakenkti asmeniniams santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien ne tiek daug pavyks padaryti, kiek planuojate. Kad ir kur būtumėte, mintimis būsite namuose su artimais žmonėmis. O jei iš tiesų esate savo aplinkoje su šeima, bus ir ginčų, ir džiugių akimirkų. Galbūt lankysite vaikystės vietas.

REKLAMA

Mergelė

Galimi išbandymai meilės, kūrybos srityje. Galbūt užlies romantiškų prisiminimų banga, bet kartu su ja atgis senos nuoskaudos, abejonės. Jausitės poreikį įsimylėti, kad ir trumpam. Būsite neišrankūs ir tuo stebėsis jūsų draugai.

Svarstyklės

Būsite įnoringi mitybos ir veiklos atžvilgiu. Ryšitės išbandyti naujoves, paragauti neįprasto maisto ir pan. Rūpesčių gali sukelti augintiniai.

Skorpionas

Galite kurti originalius, nelengvai įgyvendinamus planus. Vis dėlto nei materialiniai, nei kiti sunkumai nesutrukdys pasiekti užsibrėžto tikslo, jei tik sugebėsite susitarti su kitais žmonėmis, suderinti interesus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimos problemos dėl skolų. Jus gali suerzinti partnerių egoizmas arba apvilti žmogus, iš kurio nemažai tikėjotės. Tam tikra prasme gali paaiškėti, kad viršijote savo galimybes. Venkite nepamatuotos rizikos.

Ožiaragis

Mintys ir kalbos suksis apie galimus svečius iš užsienio, svarbius vizitus ir pan. Veikiausiai išties sulauksite svečių iš užsienio arba patys vyksite pasidairyti toliau nuo namų.

Vandenis

Šiandien galite atsidurti viešo dėmesio centre, nors galbūt to nė kiek nepageidaujate. Kita vertus, yra tikimybė, kad dėmesys suteiks populiarumo, netikėtą laimėjimą ar kt. Labiau rūpinkitės sveikata.

Žuvys

Būsite linkę ieškoti pažinčių, ryšių. Tačiau jums gali trūkti realybės jausmo, objektyvumo, todėl grės nusivylimai. Pasistenkite nesugriauti to, kas jums be galo svarbu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų