REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pas draugę paragavau ir prisiminiau tokį pyragą iš vaikystės. Nežinau kaip jis vadinosi, bet pats populiariausias būdavo, į sviestinį popierių vyniodavo…“, – prisimena tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Pas draugę paragavau ir prisiminiau tokį pyragą iš vaikystės. Nežinau kaip jis vadinosi, bet pats populiariausias būdavo, į sviestinį popierių vyniodavo…“, – prisimena tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Obuolių pyragai reikės: kiaušinio trynio; šaukšto aliejaus; šaukštelio cinamono; cukraus pagal skonį; pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos; 1 kg obuolių.

Nulupti obuolius ir supjaustyti itin plonai. Tą geriausiai padarysite bulvių skustuku. Apibarstykite cukrumi, cinamonu.

Tešlą šiek tiek pakočiokite ir tieskite į kepimo formą palikdami bortelius. Supilkite obuolius, paspauskite ir apklokite likusiu tešlos lakštu. Subadykite viršų šakute. Aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite apie 35 minutes 180 C įkaitintoje orkaitėje. Atvėsinkite. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų