Tobulai raugti agurkai pagal Audronę: „Išėjo traškūs ir labai skanūs“

„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą su gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Raugti agurkai (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: 6 agurkų; 0,5 l gazuoto vandens; 3 skiltelės česnako, krapų, 3 a. š. druskos

Rauginimui reikalingas sandariai uždaromas indas. Agurkus nuploviau ir nupjoviau galiukus. Į indo dugną sudėjau krapus (jų nesmulkinau) ir ant viršaus sudėjau agurkus, po to griežinėliais pjaustytus česnakus ir vėl krapus.

Atskirai puodelyje sumaišiau mineralinį vandenį su druska ir juo užpyliau agurkus. Indą sandariai uždengiau ir pastačiau 12–14 val. Štai ir viskas. Pietums valgėme raugtus agurkus. Jeigu dar nemėginote šiuo būdu raugti agurkų, nuoširdžiai rekomenduoju.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų