REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą su gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą su gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 6 agurkų; 0,5 l gazuoto vandens; 3 skiltelės česnako, krapų, 3 a. š. druskos

Rauginimui reikalingas sandariai uždaromas indas. Agurkus nuploviau ir nupjoviau galiukus. Į indo dugną sudėjau krapus (jų nesmulkinau) ir ant viršaus sudėjau agurkus, po to griežinėliais pjaustytus česnakus ir vėl krapus.

Atskirai puodelyje sumaišiau mineralinį vandenį su druska ir juo užpyliau agurkus. Indą sandariai uždengiau ir pastačiau 12–14 val. Štai ir viskas. Pietums valgėme raugtus agurkus. Jeigu dar nemėginote šiuo būdu raugti agurkų, nuoširdžiai rekomenduoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų