REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

REKLAMA

Avinas. Neatrodo, kad bus lengva – nestigs trikdančių, erzinančių aplinkybių ar žmonių. Visgi prieš kimbant į atlapus praverstų pasverti jėgas, ypač savaitgalį. Kita vertus, dabar visai neblogas metas užsiimti sveikatos, sveikatingumo reikalais, palepointi save. 

Jautis. Nedidelių darbų ir pareigų vykdymo tikrai nestigs, tik pirmoje savaitės pusėje gali būti kliūčių, kurias bus sunku įveikti iš karto. Kita vertus, dabar yra geras metas susitikimams bei dalykiniams pokalbiams bei susitarimams, nestigs progų ir smagiai pasilinksminti. 

Dvyniai. Įžvalgumo tikrai nestigs, bet noro dėl ko nors stengtis bus vis mažiau. Palankus metas leisti įvykiams klostytis taip, kaip reikia jiems ir dažniau ramiai pabūti ir pagalvoti ko reikia būtent jums. Nestigs ir kūrybos bei smagių dalykų, bet sklandžiau jie vyks antroje savaitės pusėje. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Tikriausiai daugiau dėmesio gali paprašyti namai, šeimos reikalai, aplinkybės susiję su nekilnojamuoju turtu. Pirmoje savaitės pusėje veiklai šioje srityje gali gerokai stigti sklandumo, bet antroje viskas vyks gražiai. Palankus metas susitikimams su draugais. Džiugins nedidelės pramogos. 

REKLAMA

Liūtas. Atrodo, nestigs noro bendrauti, tikriausiai reikės susitikti su daugeliu žmonių. Visgi aplinkybės ne visuomet leis tai daryti sklandžiai, apdairumo judant, ypač važiuojant prireiks savaitės viduryje. Kita vertus, sėkmė lydės piniginiuose reikaluose, siekiant finansinės naudos. Darbai namie ar dėl namų gali sulėtėti. 

Mergelė. Jūsų asmeniniam žavesiui niekas netrukdys, jis ir toliau švies, kaip ryto žvaigždė. Puikus metas rūpintis savimi, sėkmė bei įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba. Gali būti, kad priežastį atsiskleisti ras ir jausmai. Piniginiams reikalams atidumo reikės iki savaitės vidurio. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, veiklūs, tačiau gali būti ir kliūčių, nesklandumų – bent jau pirmoje savaitės pusėje. Patartina apdairiau vairuoti ir sportuoti. Antroje gyvenimas bus daug sklandesnis. Piniginiai reikalai neblogai klostysis iki savaitės vidurio, vėliau gali sulėtėti. 

Skorpionas. Nestigs nedidelių darbų, greitai tvarkomų reikalų, visokio dalykinio bruzdesio. Visgi antroje savaitės pusėje viskas kiek aprims, o reikalų tvarkymas sulėtės. Labai palankus metas kartu su artimais draugais nuveikti ką mielo ir smagaus. Geras metas aptarti reikalus su kolegomis darbe. 

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, gali būti smagių, malonių akimirkų, bet įkvėpimas ir sėkmė tikrai lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų ar pramogų kūrimu. Pasimatymai su artimais draugais ir reikalų aptarimas su kolegomis gali ne visuomet pavykti kaip numatyta. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Daug dėmesio ir jėgų gali pareikalauti darbo, profesijos reikalai – daugiausia dėl to, kad jie gali dažnai strigti, čia galimos kliūtys, nesusipratimai. Tačiau dabar labai gerai ir gražiai klostysis su kelionėmis susijusios aplinkybės. Susitikimus su kai kuriais draugais teks atidėti. 

Vandenis. Darbe gali būti nedidelių, greitai tvarkomų ir gana svarbių reikalų, kurie savaitės viduryje pasidarys nebe tokie svarbūs, sulėtės, atsiras daugiau atidėliojimų. Su kelionėmis arba veikla užsienyjes susijusios aplinkybės klostysis labai permainingai, sėkme čia pasikliauti nevertėtų. Pratartina vairuoti atsargiau. 

Žuvys. Darbe darbo nedaug, o namie viskas irgi įprastose viedtose, tvarkos čia keisti niekas lyg ir neketina. Kitose srityse irgi panašiai – piniginiai reikalai tarsi ir neblogi, bet ne tokie neblogi, kokių norėtųsi, keliones dabar patogiau atidėti nei į jas vykti, tad bendra savaitės tendencija – pasroviui. Tačiau sveikata rūpintis metas labai palankus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų