REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis spalio šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų džiaugsminga. Kai kurių laukia atpalaiduojanti romentika, o kitiems diena sėkminga imtis bet kokių reikalų.

Pirmasis spalio šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų džiaugsminga. Kai kurių laukia atpalaiduojanti romentika, o kitiems diena sėkminga imtis bet kokių reikalų.

REKLAMA

Spalio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ne pats smagiausias laikas, pasistenkite nepasiduoti emocijoms. Daug darbo, išlaidų, įtampos, nors viskas baigsis gerai.

Tauras

Sėkminga diena: laukia smagūs susitikimai, geri pasiūlymai. Jūsų padėtis tampa tvirtesnė. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus palankūs.

Dvyniai

Nenustygsite vietoje, tačiau žinokite, jums dar viskas prieš akis. Šios dienos triūsas nenueis veltui, tai virs geru pagrindu ateities sėkmei.

Vėžys

Išgirskite, ką sako artimieji, draugai: gal nematote, nesuprantate ko nors labai svarbaus? Nerizikuokite finansų srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Romantiškas atsipalaidavimo laikas, kai neefektyvu užsiimti atsakingais reikalais, spręsti sudėtingas problemas. Dabar jums reikia tik poilsio ir gero pokalbio su draugu.

REKLAMA

Mergelė

Šauni diena, kai reikia pasistengti sutvarkyti visus svarbius bei nemalonius reikalus. Sulauksite išskirtinio dėmesio tiek iš artimųjų, draugų, tiek iš priešingos lyties atstovų. Netyčia gali užsimegzti intriguojantis romanas.

Svarstyklės

Iš esmės rami, palanki diena, kai iš likimo gauname tai, kas mus nuramina, išgydo. Idėjos, kurios šiuo metu sukasi jūsų galvoje, kaip ir gauti pasiūlymai, duos naudos. Tik neskubėkite, likite nuoseklūs. Būkite dosnūs.

Skorpionas

Tinkamas laikas skubiems reikalams, įsipareigojimams, taip pat kelionėms. Tai palankus metas, reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Galite tikėtis naudos bei pripažinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūs norite daug ir greitai, bet jei mėginsite jėga paskubinti įvykių eigą, sulauksite atvirkščio rezultato. Šeima turi būti prioritetas visais atvejais. Vakaras itin romantiškas, labai palankus meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims, kurios bus perspektyvios.

Ožiaragis

Diena sėkminga bet kokiems reikalams. Tiesa, netikėtumas gali pakeisti jūsų planus (ir jausmus), tačiau tai atvers naujų galimybių. Nebijokite rizikuoti.

Vandenis

Galite planuoti atsakingus darbus, kuriems reikia tikslumo, atidumo, profesionalumo. Trukdžiai nereikšmingi, jie ne tik nepakenks, bet net padės pasiekti dar geresnių rezultatų. Dirbkite sąžiningai, negailėdami jėgų, dabar galite daug laimėti.

Žuvys

Jūs esate ne vieni: turite daugiau, nei manote, gerbėjų, asmenų, siekiančių padėti. Palankus metas įvairiems susitikimams, susitarimams, atgaivinti senus partneriškus ryšius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų