REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada esate pastebėję, kad sumuštinio duonelė sudžiūvo?

Ar kada esate pastebėję, kad sumuštinio duonelė sudžiūvo?

REKLAMA

Norisi traškios duonelės iš išorės ir minkštutėlės viduje, pateptos sviestu, bet atsikandę pajuntate, kad ji – sausesnė už Sacharos dykumą. Bet nepanikuokite – dar yra vilties, rašoma dailystar.co.uk.

Duonelę galima išgelbėti vienu paprastu ir nieko nekainuojančiu metodu. Vienintelis dalykas – duona turi būti tik sudžiūvusi, o ne supelijusi.

Supelijusi duona niekam nebetinkama ir nuo jos gali supykinti – jei ant duonos matote pelėsį, geriau pietums valgykite ką nors kitą. Tačiau jei duona tiesiog sausa, tuomet išbandykite šį triuką iš feisbuko puslapio „Budget Friendly Meals Australia“.

Visų pirma, trumpam pakiškite duoną po tekančiu vandeniu. Taip, gerai perskaitėte – atsukite čiaupą ir sekundėlei ją pakiškite po tekančiu vandeniu, tik nemirkykite, o šiek tiek sušlapinkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių. Duonelę įdėkite į orkaitę kelioms minutėms – ne per ilgam laikui. Stebėkite, kad ji nesudegtų.

Feisbuko grupėje rašoma: „Žinau, kad nenoriu švaistyti maisto, o neretai pasitaiko išmesti sudžiūvusias duoneles. Mano mama išmokė mane šio triuko, kurį jai parodė jos mama jau labai seniai – tai tikrai veikia.“

Dar viena galimybė – duoną kelioms minutėms palikti ant drėgno virtuvinio rankšluostėlio, prieš dedant ją į orkaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų