REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį astrologai žada gana įtemptą ir primena, kad sėkmė turi savo kainą. Pateikiame išsamų rugsėjo 27 d. horoskopą 12 zodiako ženklų:

Sekmadienį astrologai žada gana įtemptą ir primena, kad sėkmė turi savo kainą. Pateikiame išsamų rugsėjo 27 d. horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikėtina, kad atsiras neatidėliotinų reikalų. Emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti santykius. Tai, ką dabar išplepėsite kaip paslaptį, sužinos visi. Galite būti kaltinami faktų iškraipymu, tendencingumu.

Tauras

Kol neatliksite būtinų darbų, jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Tik įvykdę pareigas, pasijusite geriau, kils noras flirtuoti, švęsti, organizuoti pramogas. Labiau saugokite tai, kas jums brangu materialine ar kita prasme.

Dvyniai

Jei jums reikia dirbti, darbuokitės rimtai, atsakingai, nes dėl aplaidumo ar piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi gresia nemalonumai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien atlikite neatidėliotinus reikalus. Deja, mažai tikėtina, kad seksis konstruktyviai spręsti konfliktus, šeiminius nesusipratimus. Stenkitės atsikratyti negatyvaus požiūrio.

REKLAMA

Liūtas

Galbūt teks skubiai grąžinti skolą. Per daug nepasiduokite draugų ir partnerių įtakai.

Mergelė

Galimas pranešimas iš toli. Galbūt teks ištuštinti piniginę vykdant stambų apsipirkimą ar kt. Jeigu tik panorėsite, šauniai papramogausite.

Svarstyklės

Ši diena bus nerami dėl kai kurių neįvykdytų įpareigojimų, pastabų, reikalavimų. Išties bus nesmagu, jei į darbų pabaigą pamatysite, kad kiti jūsų pastangų nevertina ar net sumenkina.

Skorpionas

Jausite įtampą, baiminsitės, kad nespėsite padaryti užsibrėžtų darbų, kad neįtiksite valdžiai ar užsakovui. Netikėtumų gali pateikti jūsų draugai. Kaip bebūtų, iš jų lauksite daugiau pagalbos, nei tai realu, jei tik sugebėsite įtikinti, kad jie jums itin svarbūs.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kažko reikalaudami, siekdami, nepersistenkite, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Nederėtų trukdyti tiems, kurie ieško vienatvės, tylos, o jeigu to reikia jums, neslėpkite šio noro.

Ožiaragis

Galite nuveikti daug naudingo, tik reikėtų nepamiršti, kad sėkmė kainuoja. Vakare stenkitės eiti anksčiau miegoti.

Vandenis

Šiandien pravartu iš peties padirbėti. Galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti veiklą, praturtėti.

Žuvys

Suaktyvės korespondencija, informacijos paieškos. Galbūt gausite laišką ar pranešimą apie jums aktualų dalyką. Tiesa, dėl kažko koją kaišioti gali pavyduoliai ir nevengiantieji pasinaudoti svetimu geru.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų