Naudojame cukinijų likučius: greiti vištienos kotletukai pagal Jurgitą

Namuose turite likusios vištienos, o šaldytuve netrūksta iš sodo parsivežtų cukinijų? Tuomet siūlome šiuos produktus panaudoti naudingai ir išbandyti vištienos kotletukus pagal Jurgitą. 

Vištienos maltinukai su cukinija (Nuotr. Jurgittos receptai)

Vištienos kotletams reikės: 300 gr. vištienos faršo; 150 gr. cukinijos (jau išvalytos ir nuluptos); 1 svogūno; 2 skiltelių česnako; 1 kiaušinio; 3 v.š. manų kruopų; druskos; pipirų; svogūnų laiškų; krapų (nebūtina); džiūvėsėlių apvoliojimui.

Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis. Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas.

Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 min., kad išbrinktų manai. Formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje. Skanaus!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų