Gardus ir paprastas obuolių pyragas pagal Jurgitą: receptą verta išsisaugoti

Savaitgalį norite išsikepti skanų ir itin lengvą desertą? Tuomet siūlome išbandyti šį obuolių pyragą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Obuolių pyragas (Nuotr. Jurgittos receptai)

Ingredientai itališkam obuolių pyragui: 3–4 obuoliai; 180 gr. miltų; 2 tryniai; 140 gr. cukraus; 50 gr. sviesto; 125 ml. pieno; 1 a.š. kepimo miltelių; žiupsnelis druskos.

Trynius plakame mikseriu su 100 gr. cukraus, kol masė tampa puri ir pabąla. Sviestą išlydome ir pusę supilame į kiaušinių masę. Supilame pieną ir viską išmaišome. Beriame druską, miltus, kepimo miltelius ir  gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų.

Pilame tešlą į formą, ant viršaus sudedame nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, užpilame likusį sviestą ir pabarstome likusiu cukrumi. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min.

Šaltinis: Jurgittos receptai


Rašyti komentarą...
a
ar tikrai????
2020-09-27 12:59:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
50g. sviesto ir dar padalinti pusiau???? tai kas gaunasi . po viena arbatiny saukstely kartu sudejus????
Atsakyti
-1

S
Sarka
2020-10-02 23:45:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Biški nesąmones ,,,,,
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų