REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugeliui Zodiako ženklų antradienis gali tapti tikru išbandymų laikotarpiu. Patariama, kad susiklosčiusią sudėtingą situacija vertėtų tinkamai įvertintini, neskubėti.

Daugeliui Zodiako ženklų antradienis gali tapti tikru išbandymų laikotarpiu. Patariama, kad susiklosčiusią sudėtingą situacija vertėtų tinkamai įvertintini, neskubėti.

REKLAMA

Avinas

Remkitės labiau savo jėgomis. Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – ji, jei ir ateis, tai tuomet, kai jos nebereikės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Tauras

Diena neprognozuojama, viskas gali verstis aukštyn kojomis. Na, o svarbiausia šiandien bus nešvaistyti jėgų kalboms, įtikinėjimams: tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų.

Dvyniai

Reikalai strigs. Stabtelėkite, viskas bus gerai, bet dabar reikia kiek palaukti. Tirkite situaciją ir venkite atvirai demonstruoti savo pozicijas. Gresia nelabai malonūs pokalbiai, tad nesistenkite nieko jėga prispausti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sėkmė šalia jūsų, bet vienas neatsargus žingsnis ir jūs galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Negeras laikas rizikuoti, atsisakykite avantiūrų. Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis.

REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio: būsite linkę pernelyg pastebėti visokius artimų žmonių „nusižengimus“. Neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite. Dažniau būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas.

Mergelė

Būkite atidūs: galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų, vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs šeimoje. Mokėkite nusileisti, susitaikyti: kompromisai bus labai reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Šiuo nemaloniu laiku nepraraskite savitvardos. Negeras laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Nepasiduokite provokacijoms.

Skorpionas

Jaučiatės neblogai, esate įžvalgūs, apsukrūs (tik nereikia kitiems to demonstruoti), bet nors reikalai krypsta jūsų naudai, ši diena nėra palanki: aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Nebūkite patiklūs net gavę gerų naujienų ar neva naudingų finansinių pasiūlymų.

Šaulys

Nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Partneriai, draugai gali nuvilti, o vadovas pamiršti duotą pažadą. Būsite pernelyg kategoriški, tad galimi nereikalingi konfliktai su vaikais, nesusipratimai su tais, kuriuose mylite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis, svetimų ar savęs. Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis, tai bus visiems nenaudinga. Beje, šiandien galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Labai galimas dalykas, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį.

Vandenis

Tik kantrybė, savikontrolė pagelbės. Skuboti sprendimai pavojingi: dabar neįžvelgsite, kur slypi apgaulė, pralaimėjimas. Nieko nauja nesiimkite, nepradėkite. Baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į provokacijas.

Žuvys

Jūs puikiai žinosite, kaip ir ką priremti prie sienos. Bet ar tai apskritai reikia daryti? Diena žada netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavystes. Būkite pasiruošę netikėtumams: šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų