Taip, kaip gamindavo mama: minkštos kiaulienos troškinys su bulvėmis

Rudenį norisi šiltų patiekalų? O galbūt pasiilgote mamos gaminto troškinio? Siūlome jums išbandyti šį kiaulienos troškinį, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Kiaulienos troškinys (Nuotr. Emi receptai)

Ingredientai:  0,5 kg. kiaulienos; 3 didelės bulvės; 2 morkos; 1 svogūnas; 4 skiltelės česnako; 200 g. pievagrybių; prieskoniai.

Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir kepti troškintuve įkaitintame aliejuje. Tuo tarpu pusžiedžiais supjaustyti svogūną ir susmulkinti česnaką. Juos suberti į kepančią mėsą,  išmaišyti ir uždengus palikti troškintis. 

Po 20 minučių į troškintuvą berti kubeliais pjaustytas bulves ir griežinėliais pjaustytas morkas, pagardinti prieskoniais. Įpylus stiklinę vandens, leisti toliau troškintis. Po 10 minučių nulupti ir griežinėliais supjaustyti pievagrybius, juos suberti į troškinį ir patroškinti dar 15 minučių. Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Emi receptai

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų