REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Perskaitykite prognozes jūsų Zodiako ženklui jau dabar. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Perskaitykite prognozes jūsų Zodiako ženklui jau dabar. 

REKLAMA

AVINAS. Marsui pasisukus atbulam, stenkitės sistemingai pristabdyti visus svarbiausius projektus. Esate energingas ir kupinas polėkio, randate nestandartinių būdų, kaip išspręsti profesines problemas, susitvarkote su sunkumais. Lengva rasti bendrą pagrindą su kolegomis ir vadovybe. Jūsų sėkmė neliks nepastebėta: šio laikotarpio pasiekimai atvers kelią į karjeros aukštumas. Ne visada bus lengva rasti bendrą kalbą su artimaisiais: kai kuriuos žeidžia jūsų tiesumas.

JAUTIS. Venerai veikiant, teigiamų pokyčių verslo ir finansų srityse laikotarpis tęsiasi. Visais lygmenimis bus palaikoma aktyvi pradžia ir kūrybinė paieška. Išsikelkite sau ilgalaikius strateginius tikslus ir uždavinius. Viskas, kas prasidėjo iki šiol, turės gerų perspektyvų. Aktyvūs veiksmai gali nukreipti projektus nuo pagrindinės vystymosi krypties į šoną, klaidingu keliu, ir tada bus labai sunku grįžti.

DVYNIAI. Merkurijus nuteiks ramiam ir konstruktyviam bendravimui, intelektinei veiklai. Tačiau tai nereiškia, kad turėtumėte atsisakyti protingo fizinio aktyvumo, kuris bus naudingas ne tik jūsų sveikatai – tai padės atsipalaiduoti ir dar kartą išgyventi jausmų atgimimą. Kartais turėtumėte išdrįsti prisiimti visą atsakomybę.Bandymai išnaudoti kito asmens darbą sukeltų pasipiktinimą, kuris neigiamai paveiktų ne tik darbinį procesą, bet ir jūsų reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Dėl Veneros galėsite parodyti savo gerąją pusę, padaryti palankiausią įspūdį naujose pažintyse ir prisiminti senuosius talentus bei įgūdžius. Aktyviai dalyvaukite kitų žmonių reikaluose, padėkite tiems, kurie atsidūrė sunkioje situacijoje. Galimos geros naujienos ir susitikimai su žmonėmis, kuriuos jums bus labai malonu pamatyti.Džiaugsitės savijauta, ir net lėtinės problemos nustos jus jaudinti. Palanku įsigyti darbui reikalingos įrangos ir medžiagų.

REKLAMA

LIŪTAS. Saulės globoje laukia malonus ramus laikas. Reikalai nebus ypač vaisingi, svaiginančios sėkmės tikėtis nereikėtų. Bus galimybė pabaigti anksčiau pradėtus darbus, išspręsti kasdienes problemas, pamatyti žmones, kuriuos pastaruoju metu apleidote, padaryti tai, kas jau seniai domino. Laikas tinkamas namų ruošai: nebus nuobodu, jei mėgstate papuošti namus ir padaryti juos patogesnius.

MERGELĖ. Marsas pataria būti atsargiems: galimi erzinantys nesusipratimai ir nedidelės bėdos, kurios sugadins nuotaiką. Turėsite patys išspręsti visas problemas, vargu ar kas gali jums padėti. Stenkitės išlaikyti stabilumą, venkite konfliktų. Tačiau įmanomos ir malonios staigmenos, netikėtos dovanos, susitikimai su nuostabiais žmonėmis, su kuriais būsite labai laimingi. Kai kurie sulauksite patrauklių ir perspektyvių pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera leidžia padaryti daug gerų dalykų tiek sau, tiek aplinkiniams. Nelikite abejingi kitų žmonių problemoms, skubėkite į pagalbą atsidūrusiems sunkioje situacijoje. Galimi sėkmingi pirkimai, kai kurie labai pelningai investuosite, sudarysite sandorius, kurie netrukus duos pelno. Žvaigždės žada įdomių pažinčių, neatmetami lemtingi susitikimai. Padarysite gerą įspūdį kitiems, parodysite savo gerąją pusę.

SKORPIONAS. Marsas stiprus: svarbiausi sprendimai geriausiai priimami dabar. Bus lengviau teisingai įvertinti esamą situaciją, suprasti, ką reikia padaryti norint ją pakeisti ir kaip geriausia elgtis norint greičiau pasiekti rezultatų. Pastebėsite tai, į ką anksčiau nekreipėte dėmesio, gausite informacijos, kuri paskatins naujas mintis.Galite išmokti ko nors naujo, įgyti vertingos patirties, taip pat pasidalyti informacija su sąjungininkais, kurie jums greičiausiai bus naudingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiteris žada gyvybingumo ir energijos antplūdį, sėkmę projektuose, reikalaujančiuose atkaklumo ir drąsos, sėkmingo profesinių problemų sprendimo. Galimos netikėtos pinigų įplaukos, taip pat pelningi sandoriai, kurie atneš nemažai naudos. Kai kurie ženklo atstovai gaus naudingų nuorodų. Galite įveikti konkurentus, nuginkluoti priešus. Nebijosite problemų ir išbandymų – tai darys jus patrauklesnius kitų akyse, padės užmegzti naudingų kontaktų.

OŽIARAGIS. Venera žada vaisingą ir sėkmingą laiką. Reikalai susitvarkys, dažnai pavyks pasiekti sėkmės, neįdedant daug pastangų. Palankios aplinkybės leis greitai atlikti sunkius darbus, išspręsti problemas, dėl kurių jūs ir jūsų draugai ilgą laiką sukote galvas. Tikėtinos malonios staigmenos, geros žinios. Seni pažįstami primins apie save, bendravimas su jais bus malonus, gali atsirasti bendrų planų ir idėjų, kurias netrukus bus įmanoma įgyvendinti.

REKLAMA

VANDENIS. Uranas sako: nereikia skubėti. Pagrįstas atsargumas nebus perteklinis. Nepadarysite klaidų, jei apmąstysite kiekvieną žingsnį, susilaikykite nuo skubių veiksmų. Galimos grynųjų pinigų įplaukos, taip pat verslo pasiūlymai, kurių nenorėsite atsisakyti. Stenkitės vengti konfliktų darbe. Svarbu palaikyti gerus santykius su vadovybe, kolegomis ir verslo partneriais. Atkreipkite dėmesį į tai, kas ilgą laiką buvo nepastebėta. Atminkite, kad ne visada reikia dalintis savo nuomone.

ŽUVYS. Jupiterio nešama teigiamų tendencijų įtaka yra labai stipri ir pastebima daugelyje gyvenimo sričių. Galite skirti laiko siekti anksčiau užsibrėžtų tikslų arba spręsti problemas, kurios jus persekiojo jau seniai. Turite veikti ryžtingai ir greitai, nelaukdami patvirtinimo ar palaikymo; galite išsiversti be padėjėjų, visko pasiekti patys. Tikėtini sėkmingi sandoriai – pajamos gali ženkliai padidėti. Kai kurie turėsite galimybę įtikti artimiesiems, padaryti ką nors svarbaus mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų