Šefas pasidalijo gudrybe: mėsa tokiu būdu iškeps minkštutėlė

Kiekvienas nori, kad gaminama vakarienė būtų tobulai pavykusi ir skani. Tačiau kartais ją ruošiant kyla nemenkų iššūkių, pavyzdžiui, mėsa yra ne tokia minkšta, kokios norėtumėte. Laimė, šią bėdą galima labai lengvai išspręsti.

Mėsa (nuotr. shutterstock.com)

Padėti suminkštinti mėsą gali vaisius, kurį ne vienas įvardija kaip mėgstamiausią. Taip, tai bananas, tiksliau jo žievė, rašoma sbymeat.com.

Banano žievė virtuvės šefams padeda gauti sultingą ir minkštą mėsą, išsaugant jos skonį. Tiesiog kartu su mėsa į keptuvę įdėkite šiek tiek banano žievelės ir pradėkite kepti. Natūralių veikliųjų medžiagų kiekis banano žievėje padeda skaidyti baltymus ir paspartinti mėsos minkštinimo procesą.


Rašyti komentarą...
N
Nu jo...
2020-09-21 13:18:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
O specialistai nenorėtų padiskutuoti dėl šio pasiūlymo? Kiek chemikalų banano žievėje?
Atsakyti
-4

E
Elita
2020-09-22 19:53:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kokia tiesa,jei jau taip tai ir mesa su hemija ir dar gal su virusu ,o banano zieve uzmerkit i vandeni su soda istrauks visa cemija ,nuplaukit ir nusausinkit tada i keptuve ir mesytes minkstuma pajausit valgydami ,o banano zieve aukso kasykla galima ir gelias laistyt ir seip zieve turi daug vitaminu
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų