REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nežinote, kur dėti po kepimo likusius riebalus? Jei nesate įsitikinę, ar nesudrebės ranka, geriau nerizikuoti ir jų į butelį nepilti. Turbūt nudžiugsite sužinoję, kad yra lengvesnis būdas atlikti šį darbą.

Nežinote, kur dėti po kepimo likusius riebalus? Jei nesate įsitikinę, ar nesudrebės ranka, geriau nerizikuoti ir jų į butelį nepilti. Turbūt nudžiugsite sužinoję, kad yra lengvesnis būdas atlikti šį darbą.

REKLAMA

Feisbuke viena mama atskleidė, kad riebalams išpilti ji naudoja aliuminio foliją. Ji ją uždeda ant kriauklės nuleidžiamosios ertmės, tada ten supila riebalus ir palaukia, kol jie nusės. Sumani moteris tuomet sustingusius riebalus tiesiog išmeta į šiukšliadėžę – taip riebalai nepatenka į jos namų vamzdžius ir nekyla pavojus, kad jie užsikimš.

Feisbuko grupėje „Mums Who Clean“ ji rašė: „Manau, kad tai visai nebloga mintis. Aš paprastai tiesiog supilu riebalus į tuščia buteliuką ir tada išmetu, bet taip dar lengviau, nei ieškoti tuščio buteliuko kiekvieną kartą.“

Šis feisbuko įrašas surinko 2 000 patiktukų ir šimtus teigiamų komentarų, rašoma dailystar.co.uk.

Viena moteris rašė: „Genialu! Aš dabar virtuvėje turiu pilną puodelį riebalų... Gaila, kad nepamačiau anksčiau, būčiau jų nepylusi į puodelį!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų