REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūdikio sutiktuvės yra unikali šventė skirta būsimo vaikelio mamai pabūti kartu su artimiausiais draugais ir šeima. Tačiau viena šeimos draugė sugadino šią šventę būsimai mamai.

Kūdikio sutiktuvės yra unikali šventė skirta būsimo vaikelio mamai pabūti kartu su artimiausiais draugais ir šeima. Tačiau viena šeimos draugė sugadino šią šventę būsimai mamai.

REKLAMA

28-erių moteris „Reddit“ platformoje pasakojo, kad laukiasi pirmojo vaiko ir bus vieniša mama. Tačiau jos draugė, kurią ji pavadino Chloe, vis stengėsi pastoti nuo pirmosios santuokos dienos, tačiau pastangos per tris metus taip ir neatnešė vaisių.

Todėl, kai pirmą kartą mama tapsianti moteris šiai savo draugei pranešė apie nėštumą, stengėsi būti labai atsargi, kad neužgautų jos jausmų.

Moteris rašė: „Ta draugė buvo viena iš pirmųjų žmonių, kuri man pasakė, kad ji bus šalia manęs, nors žinau, kad tai gali būti sunku. Ji man pasakė, kad nori mane palaikyti, bet pasakiau, kad jei tai bus per sunku ji gali pasitraukti, aš suprasiu“.

Viena iš moters draugių per „Zoom“ programą surengė būsimai mamai kūdikio laukimo vakarėlį, visi bendravo ir viskas vyko gerai, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai staiga Chloe tampa tikrai emocinga ir sako, kad turi ką pasakyti. Tada ji praneša, kad dalis mano dovanos man yra tai, kad mano dukra turės žaidimų draugę. Tada ji pasakė, kad yra nėščia. Po to visas vakarėlis pasidarė apie ją.

REKLAMA

Žmonės jaudinosi dėl jos, klausinėjo. Aš irgi pasveikinau ją, bet manau, kad tai netinkama“, – rašė pirmą kartą mama tapsianti moteris.

Po vakarėlio ji skubėjo visiems dalyvavusiems žmonėms padėkoti, įskaitant Chloe, kuri paklausė, ar jai viskas gerai.

„Buvau sąžininga ir sakiau, kad jaučiu, kad jos pranešimas apie nėštumą buvo netinkamas ir atitraukė nuo manęs dėmesį. Pasakiau, kad ji apie tai mums galėjo pasakyti atskirai. Tai suerzino Chloe ir ji mane apkaltino, kad nesu laiminga dėl jos (netiesa!) Ir esu egoistiška. Mūsų bendras draugas dabar mane vadina kvaila ir nejautria“, – pasakoja moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Savo istoriją „Reddit“ ji baigė klausdama, ar ji elgėsi neprotingai taip reaguodama dėl draugės elgesio.

Vienas asmuo sakė: „Kūdikių sutiktuvių vakarėlio taisyklė Nr. 1: neužgrobkite kitų žmonių šventės.“

Kitas sakė: „Tai tiesiog netinkama.“

Trečias pridūrė: „Sąžiningai, velniop žmones, kurie tokiose situacijose sveikina dėmesio vagį. Ar sunku pasakyti: „Tai ne laikas ar ne vieta“ ir tęsti įprastą šventę? Tai buvo labai nemandagu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų