Ūkio šefas. Nesudėtingas paelijos receptas su krevetėmis ir chorizo dešra

TV3 laida „Ūkio šefas“ savaitgalio pietums siūlo pasigaminti gurmanišką ispaniškos virtuvės pasididžiavimu laikomą paeliją su jūros gėrybėmis ir aštria „chorizo“ dešra.

Šiam receptui reikės:

Ryžių

Chorizo dešros

Krevečių

Salierų stiebų

Česnako

(4 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Nesudėtingas paelijos receptas su krevetėmis ir chorizo dešra

Kumino prieskonių

Pomidorų pastos

Pomidorų

Paprikos

Žaliosios citrinos

Sultinio

Visą eigą, kaip pasigaminti paeliją, sužinosite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Ūkio šefas“ žiūrėkite sekmadieniais 9 val. ryte per TV3.

VISĄ LAIDĄ RASITE:


Rašyti komentarą...
V
Val.
2020-09-02 17:50:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
OMG gyvenu lspanijoje 20 metų,dirbau restorane,bet paėjos su čoryzo dar negirdėjau!Tai būtų kaip cepelinai iš morkų tešlos su silkės įdaru!
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų