REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelsey Hermanson iš Sietlo, JAV, savo namus renovavo žavia Disnėjaus tematika – daugiausiai ji naudojo perdirbtus, atnaujintus ir nebrangius daiktus.

Kelsey Hermanson iš Sietlo, JAV, savo namus renovavo žavia Disnėjaus tematika – daugiausiai ji naudojo perdirbtus, atnaujintus ir nebrangius daiktus.

REKLAMA

Viena mama savo meilę Disnėjaus filmams išreiškė visus namus renovavusi su filmais susijusia tematika. Kelsey Hermanson kiekvieną kambarį įrengė vis kito filmo tema. Ji pasirinko savo mėgstamiausius filmus – „Pelenė“, „Aladinas“, „Ilgo plauko istorija“, „Gražuolė ir pabaisa“ bei „Alisa stebuklų šalyje“.

Amerikietė mama iš Sietlo savo vaizdo įrašais pasidalino socialiniuose tinkluose. Jos žavingi namai jai surinko 55 000 Instagramo sekėjų ir net 479 000 TikToke. Kai kurias dekoracijas ji pirko oficialioje „Disney“ parduotuvėje, o kitas pasigamino pati, perdirbo ar atnaujino.

Ji sako, kad jos mėgstamiausias – didysis miegamasis, įrengtas „Pelenės“ tema. Kelsey pasirinko gražius senovinius prabangaus prancūziško stiliaus baldus ir lovą, kuri pagaminta dar XIX amžiuje. Lova buvo importuota iš Paryžiaus, o tai tinka prie „Pelenės“, nes tai – prancūzų pasaka. Už lovos ji taip pat pridėjo „burbulų sieną“, naudodama ornamentus ir šviestuvą su ventiliatoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas miegamasis įrengtas „Aladino“ stiliumi – pagal arabišką pasaką. Jame yra čiaupas, primenantis lempą, iš kurios išlenda džinas, gražios Vidurio Rytų stiliaus lempos, paveikslas su Aladinu ir šviesios Jasminos stiliaus užuolaidos.

REKLAMA

Svetainę Kelsey įsirengė filmo „Ilgo plauko istorija“ tema. Rapuncelės kambaryje yra daug violetinių akcentų – karališki audiniai, auksiniai baldai, popierinės lempos ir filmo simbolika puoštos pagalvės, rašoma dailystar.co.uk.

Tuo tarpu valgomajame apsigyveno kalbantys daiktai – žvakidė, arbatinukas ir puodelis bei laikrodis – iš filmo „Gražuolė ir pabaisa“. Langą puošia to paties filmo tematikos vitražas.

Galiausiai vaikų kambarys įrengtas Arielės tematika. Visi vonios rankšluosčiai bei užuolaidos – su mažąja undinėle, be to, čia yra kriauklių bei graži žvakidė su įrankiais – visai kaip Arielės rastame lobyje.

„Buzzfeed“ pasakodama apie savo namus Kelsey sakė: „Man labai patinka visos magiškos detalės iš Disnėjaus filmų, todėl nusprendėme tą pačią magiją atkurti namuose. Visus namus dekoravau taip, kad mums patiems būtų smagu čia gyventi ir kad galėtume dalintis šia patirtimi su daugybe svečių. Man patinka savo dizaino idėjomis įkvėpti kitus, todėl jaučiuosi labai pagerbta galėdama parodyti savo namus. Džiaugiuosi galėdama savo sekėjams kasdien atnešti truputį magijos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų