Naudojame cukinijų likučius: Odeta rekomenduoja šį gardų apkepą

„Šiandien noriu pasidalinti labai lengvai pagaminamu patiekalu, kuris tinka ir pusryčiams, pietums ar net lengvai vakarienei. Šoninė čia nereikalinga, bet aš jos įdėjau, nes man taip norėjosi. Manau, tai puikus patiekalas norint sunaudoti likučius ir kaskart paruošti skanius pietus“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Cukinijų apkepas (Nuotr. Samčio užrašai)

Apkepo ingredientai:  4 kiaušiniai; 6 šaukštai miltų; 4 šaukštai parmezano sūrio; 1 svogūnas; 1,5 nedidelės cukinijos; 1 paprika; 3 ploni šoninės griežinėliai; 200 ml.pieno; žiupsnelis druskos; žiupsnelis maltų pipirų.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Kepimo indą patepkite aliejumi. Į dubenį sutarkuojame smulkia tarka cukinijas,sudedame kubeliais pjaustytą svogūną, papriką, šoninės gabaliukus. Išmaišome. Sudedame kiaušinius, beriame miltus, supilame pieną ir gerai išmaišome.

Pagardiname druska bei pipirais. Visą šią masę supilame į kepimo indą ir dedame į orkaitę. Kepame 40 min. arba kol cukinijų apkepas iškeps. Skanaus.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų