REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų tobulų atostogų neįsivaizduoja be kokybiško ir skanaus maisto. Vis dėlto vilniečių šeimai teko skaudžiai nusivilti, kai atostogaudami Ignalinos rajone jie nusprendė apsilankyti vienoje populiarioje Palūšės kavinėje.

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų tobulų atostogų neįsivaizduoja be kokybiško ir skanaus maisto. Vis dėlto vilniečių šeimai teko skaudžiai nusivilti, kai atostogaudami Ignalinos rajone jie nusprendė apsilankyti vienoje populiarioje Palūšės kavinėje.

REKLAMA

Vilnietė Karolina (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) Ignalinos rajone poilsiauja tikrai ne pirmą kartą, tačiau dažniausiai pora su mažamečiu vaiku lankydavosi turistautojų pamėgtoje vietoje „Palūšės Valtinėje“.

Tiesa, pašnekovė pastebi, kad šioje vietoje siūloma daugiau užkandžių – bulvyčių ir dešrainių. Porai pasiteiravus, kur šeima galėtų paragauti kitokių patiekalų, jiems buvo pasiūlyta apsilankyti bare „Palūšės Piratai“.

„Mums sakė, kad šis baras yra visai nieko, jeigu nesame gurmanai. Taigi, nuėjome. Užsisakėme vištienos mėsainį, jų firminį kiaulienos kepsnį ir vaikiškų blynelių“, – pasakoja Karolina.

REKLAMA
REKLAMA

Patiekalų išvaizda ir skonis nustebino

Tačiau Karolina net neketina slėpti – patiekalai, kuriuos gavo šeima, mažų mažiausiai nustebino:

„Mėsainis buvo baisus dėl kažkokio rožinio majonezo ir siaubingai kietos vištos. Atrodė, kad ta višta kepta, šildyta kokius tris kartus ir galiausiai atnešta pašildžius mikrobangų krosnelėje.

REKLAMA

Kiaulienos kepsnys, nors ir atrodo, juk sunku kiaulieną sugadinti, buvo kažkokiuose kiaulienos skonį žudančiuose prieskoniuose, majoneze.

Tiesa, ant jo buvo normali pakepinta šoninė, tai nors tiek. Bulvytės irgi buvo padengtos kažkokia vegeta.“

Firminio kavinės kepsnio nuotrauka jų feisbuko puslapyje: 

Vilnietės užfiksuotas gautas tas pats firminis kavinės kepsnys:

Pasak vilnietės, vienintelis valgomas dalykas šioje kavinėje šeimai pasirodė blynai, bet ir jie iki galo poros tikrai nesužavėjo.

„Matyt, iš pakelio milteliai tešlai. Už viską su gėrimais sumokėjome 26 eurus. Buvo tikrai nemalonu ir neskanu. Ne kartą esu valgiusi ir valgyklose, ir mokyklose, nesu išranki maistui. Bet taip nusivylusi dar nebuvau, nerekomenduoju. Geriau jau bulvytės ir dešrainiai“, – sako Karolina.

REKLAMA
REKLAMA

Virtuvėje dirbo nauja virėja 

Susisiekus su kavinės „Palūšės piratai“ atstovais, jie sutiko pakomentuoti susidariusią situaciją:

„Norime atsiprašyti mūsų klientės, kadangi ji pataikė ateiti tokią dieną, kai dirbo tik dar vieną dieną dirbusi virėja. Pas mus darbas yra tik sezoninis, o ir virėjų darbas turi didelį krūvį. Viena iš virėjų neatlaikiusi krūvio iš darbo išėjo anksčiau nei pasibaigė sezonas, todėl skubiai teko ieškoti naujo darbuotojo.

Naujokė dirbo tik kelias dienas, mūsų meniu yra platus, todėl nėra lengva jį išmokti greitai, ypač visus patiekimo būdus.

Kalbant apie firminio kepsnio klaidas, vietoj fermentinio sūrio buvo uždėtas čederio sūris, mes visi darbuotojai taip valgome, nes taip daug skaniau. Virėja susimaišė ir išleido tokį patį į salę. Taip pat kepsnys turėtų būti pateiktas kitoje lėkštėje, bet nuoširdžiai nemanau, kad tai turėjo įtakos skoniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie burgerį – kiek žmonių, tiek ir nuomonių, viskas yra gaminama pagal receptūrą. Burgeryje su vištiena naudojama šlaunių mėsa, kuri yra kepama ant griliaus, ji negali būti labai minkšta, čia nėra plėšyta kiauliena.

Burgerio padažo sudėtyje yra barbekiu ir chipotle padažų, galėjo pasirodyti kiek aštrokas. Bet kokiu atveju, klientas yra visada teisus, todėl jeigu būtų vietoje pranešta apie klaidas, iš karto būtume viską išsiaiškinę ir išsprendę šią problemą“, – komentuoja kavinės atstovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų