REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu esate cukinijų mėgėjai, privalote išbandyti šiuos blynelius. Jų gaminimas nesudėtingas, o skonis nepaliks abejingų.

Jeigu esate cukinijų mėgėjai, privalote išbandyti šiuos blynelius. Jų gaminimas nesudėtingas, o skonis nepaliks abejingų.

REKLAMA

 

Jums reikės: 800 gr. cukinijos; 2 kiaušiniai; 10 v.š. miltų (su vidutiniu kaupu); 2 v.š. smulkintų krapų; 1 v.š. smulkintų petražolių; 100 gr. fermentinio sūrio; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; druskos; pipirų.

Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Jei labai vandeningos – nuspaudžiame skystį. Pilame išplaktus kiaušinius, dedame krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų. Viską sumaišome. Turi gautis vidutinio tirštumo tešla.

Kepame blynelius apie 5 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (jei kepdami matote, kad blyneliai labai minkšti – įberkite dar šiek tiek miltų). Patiekiame su grietine. Skanaus!

 

Šaltinis: Jurgittos receptai

Taip pat žiūrėkite, kaip pasigaminti cukinijų pyragą su paprikomis:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų