REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mirštantis vyras ligoninėje vedė savo ilgametę sužadėtinę – ši scena sugraudino visus ten buvusius.

Mirštantis vyras ligoninėje vedė savo ilgametę sužadėtinę – ši scena sugraudino visus ten buvusius.

REKLAMA

Prieš 10 metų susižadėję Malcolmas Eylesas (68) ir Maureen Blackwell (67) jautrios ceremonijos ligoninės palatoje metu pagaliau susituokė. Britų pora tuokėsi Vorčesterio karališkojoje ligoninėje, kur Malcolmui po ligoninėje dėl krūtinės skausmo praleistų keleto dienų diagnozuotas nepagydomas vėžys.

Į ligoninę vyras buvo paguldytas praėjusią savaitę dėl skaudančios krūtinės, o atlikus tyrimus paaiškėjo tragiška žinia – jis serga nepagydomu plaučių vėžiu, rašoma dailymail.co.uk.

Gavę šią šokiruojančią diagnozę, pora nusprendė susituokti, o ligoninės darbuotojai padėjo jiems greitai suorganizuoti palatoje vykusią ceremoniją. Pora laikėsi už rankų, o civilinės metrikacijos darbuotojas vedė ceremoniją palatoje, kurią slaugytojai papuošė širdelėmis, gėlių vainikais ir plakatu su užrašu „Ką tik susituokę“.

REKLAMA
REKLAMA

Kai Maureen vyrui ant piršto užmovė žiedą, jis pravirko, tuomet moteris švelniai paglostė jam veidą. Santuokos liudininkėmis buvo dvi kardiologijos skyriaus slaugytojos, o kiti darbuotojai susirinko aplink Malcolmo lovą, norėdami dalyvauti jautrioje ceremonijoje.

Kai civilinių aktų registratorius paskelbė juos vyru ir žmona, Maureen pasilenkė ir pabučiavo savo vyrą, o ligoninės darbuotojai pažėrė konfeti.

Vorčesterio ligoninės atstovas sakė: „Sveikiname šią porą, kuri susituokė po dešimties kartu praleistų metų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų