REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsios astrologė ir būrėjos Vaivos Budraitytės šeimoje – skaudi netektis. Amžinojo atilsio atgulė jos anyta Birutė.

Garsios astrologė ir būrėjos Vaivos Budraitytės šeimoje – skaudi netektis. Amžinojo atilsio atgulė jos anyta Birutė.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt V. Budraitytė pasakojo, kad jos vyro Gaudento mama išėjo po ilgos ligos, kuri buvo prikausčiusi ją prie lovos. Moteris tiki, kad dabar jos anyta Birutė sulaukė palengvėjimo, tačiau šeimai tai vis tiek didelis skausmas.

Žinoma būrėja sako, kad savo anytą visada atsimins, kaip labai šeimynišką moterį, kuri augindama 3 sūnus sugebėdavo ne tik idealiais namais, buitimi pasirūpinti, bet ir dirbti.

„Visada atsiminsiu, kaip šiltai ji priėmė mane į šeimą. Man net jos vardas – Birutė – labai patiko. Iš tikrųjų, mes abi buvome labai panašios – mes abi Ožiaragiai. Visada būdavo, kad dar prieš atvažiuojant svečiams jau visi stalai nukrauti ir viskas paruošta.

Man net vyras sako, kad aš labai panaši į jo motiną. Jam pačiam ši netektos yra labai skaudi, nes jis turėjo labai artimą ryšį su savo mama. Jis yra jauniausias iš 3 savo brolių ir turėjo puikius ryšius su abiem tėvais. Netgi pats Gaudentas iš išvaizdos labai primena mamą – jei tik turėtų ilgus plaukus, būtų visiškai vienodi“, – sako V. Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešdama apie netektį garsi astrologė rašė: „Šiandien mūsų šeimą aplankė netektis. Gaudento mama ir mano mylima ir gerbiama anyta Birutė, paliko savo pavargusį kūną. Žinau, kad ją aplankė begalinis palengvėjimas, o mus skausmas. Visada prisiminsime kaip draugišką, mielą, šeimynišką ir rūpestingą Mamą. Ilsėkis ramybėje nuo šito sunkaus gyvenimo naštos žemėje, kuo ilgiau neatgimk ir gyvenk tarp Angelų ir Kosminių būtybių ir laimink mus visus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų