REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad trečiadienis Zodiako ženklams šykštus nebus. Tai išties bus sėkminga diena daugeliui iš jūsų. Tiesa, privalu laikytis ir tam tikrų patarimų, kad sėkmė taptų lengvai pasiekiama.

Panašu, kad trečiadienis Zodiako ženklams šykštus nebus. Tai išties bus sėkminga diena daugeliui iš jūsų. Tiesa, privalu laikytis ir tam tikrų patarimų, kad sėkmė taptų lengvai pasiekiama.

REKLAMA

Avinas

Atsidursite dėmesio centre: aplinkiniai jumis žavėsis ir stengsis jums pagelbėti, jus nudžiuginti. Galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme, ne tik savo veikloje, bet ir bendraudami su mylimu asmeniu ar antrąja puse. 

Tauras

Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su vadovu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Galimi veiklai, jos plėtrai naudingi pasiūlymai, juos verta priimti.

Dvyniai

Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams. Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas.

REKLAMA

Liūtas

Tai, ką šiandien atliksite, ilgam lems sėkmę. Tai itin naudingas metas, tad būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas, ar jos būtų susijusios su veikla, finansais, ar su šeima, vaikais, meile.

Mergelė

Tinkama proga svarbiems savo veiklos, kaip ir santykių su kolega, darbdaviu, pokyčiams. Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Gerai tvirtinti ilgalaikę darbo sutartį. Neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų.

Svarstyklės

Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei antrosios pusės. Jums tai puikiai pavyks, nes bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikytis: nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nebijokite rizikuoti, ką nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, mėginti laimę: iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Vis dėlto galite sulaukti netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta). Kita vertus, neatliktas darbas ar neįvykdytas įsipareigojimas, skola gali virsti kliuviniu.

Šaulys

Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Būsite toliaregiški, puikiai jausite ateities perspektyvas.

Ožiaragis

Tai pripažinimo metas: pasikalbėkite su vadovu, susitikite su organizacijų, galinčių padaryti įtaką jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan., atstovais. Nebijokite daug užsibrėžti: šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Gerų pokyčių laikas, tiesa, sėkmė labai priklausys nuo jūsų partnerių, draugų, nuo mokėjimo paprašyti, susitarti. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarinėti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan.

Žuvys

Atsipūtimo metas, kai nereikia savęs varginti rūpesčiais, kai nepatartina imtis atsakingų darbų bei reikalų, t.y. nedarykite nieko, ko nesinori. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kovodami, triūsdami. Būkite atidūs bei apdairūs įsipareigodami: šiandien galite pažadėti daugiau, nei būsite pajėgūs įvykdyti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų