REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena tikrai nebus iš lengvųjų. Kai kuriems Zodiako ženklams kortas maišys asmenys, visada pavydėję jums sėkmės. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena tikrai nebus iš lengvųjų. Kai kuriems Zodiako ženklams kortas maišys asmenys, visada pavydėję jums sėkmės. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Vėsūs gūsiai arba keista migla meilės fronte veikiausiai bus trumpalaikiai. Būkite atlaidesni ir kantresni. Jeigu nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Tauras

Tikriausiai sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį arba kažkas sieks jūsų. Tačiau agresyviai demonstruojamos aistros gali viską sugadinti. Verčiau neprovokuokite konfliktų.

Dvyniai

Būtų gerai, kad, užuot ieškoję abejotinos naudos ar kompanijų, visą savo dėmesį skirtumėte artimiems žmonėms. Jeigu situacija privers rūpintis pinigų, turto reikalais, saugokitės, kad jūsų neapgautų apsukrūs asmenys.

Vėžys

Nusimato trumpos kelionės, ekskursijos arba susitikimai. Stenkitės išlaikykite gerus santykius su aplinkiniais, mylimu žmogumi. Tykos pavojai kelyje, tad būkite atsargūs.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nepatartini ambicingi pareiškimai, kovingos manieros. Tai neigiamai veiktų mikroklimatą. Aplinkiniai gali suabejoti susidarytu jūsų įvaizdžiu. Jei jums atrodo, kad jūsų niekas nemyli, pirmiausia mylėkite ir vertinkite patys save.

REKLAMA

Mergelė

Iš pažįstamo ar draugų kompanijos galite gauti pasiūlymą bendrai veiklai ar laisvalaikiui. Tačiau jums derėtų daugiau dėmesio skirti vaikams, mylimam žmogui.

Svarstyklės

Jeigu jaučiatės gerai, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Derėtų pasirūpinti artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Vis dėlto skubėti, persistengti nepatartina, nes gresia traumos bei kitaip galite sau pakenkti.

Skorpionas

Pasireikš didesnis emocinis jautrumas, seksualumas, paaštrės vaizduotė. Gali žeisti partnerio ar meilės objekto savanaudiškumas, agresyvumas. Arba tai, kad labai skiriasi požiūriai, tikslai. Neprovokuokite pavydo scenų, nekelkite ultimatumų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien gali kilti rūpesčių dėl jus dominančio žmogaus netinkamo poelgio. Kils įtarimų, kad kažkam rūpi jumis pasinaudoti. Vaikų poreikiai jums gali pasirodyti kiek per dideli, ne pagal amžių ir būtinumą.

Ožiaragis

Nauji pažįstami, pokalbiai ir flirtai kelionėje ar kitur suteiks jums įspūdžių, romantiškų vilčių. Būsite sąmojingi, intelektualūs, ir tai aplinkiniams išties patiks. Nepaisant to, gali kilti ginčų.

Vandenis

Pasireikš didelė nuotaikų kaita, emocionalumas. Galimos pavydo scenos. Labiau pasitikėkite savimi, nelaukite pritarimo ir palaikymo iš tų, kurie niekada to nepadarys.

Žuvys

Tikėtinos pramogos, įdomūs renginiai ar susitikimai. Linksminkitės, bet su saiku. Sportuodami saugokitės traumų. Jūsų vaikams reikia daugiau supratimo, draugiško požiūrio, tačiau ne lepinimo materialiais daiktais.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų