REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei planuojate vestuves, nepamirškite, kad saldžiausia jų dalis – medaus mėnuo. Nors tradiciškai šios saldžios atostogos asocijuojasi su karščiu alsuojančiais tropikais ir smėlėtų paplūdimiu, dėl apribotų keliavimo galimybių daugelis jaunavedžių šį sezoną medų kopinės Lietuvoje.

Jei planuojate vestuves, nepamirškite, kad saldžiausia jų dalis – medaus mėnuo. Nors tradiciškai šios saldžios atostogos asocijuojasi su karščiu alsuojančiais tropikais ir smėlėtų paplūdimiu, dėl apribotų keliavimo galimybių daugelis jaunavedžių šį sezoną medų kopinės Lietuvoje.

REKLAMA

Nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ dalinasi idėjomis ką saldaus galima nuveikti ir kur praleisti romantiškas atostogas nepakėlus sparnų iš Lietuvos ir primena, kad vienas kito atradimui bei netrukdomam poilsiui galima rinktis ir nuošalią miško proskyną, ir jūros druska kvepiančias egzotiškas gazebas ant Olando kepurės skardžio, ir net bičių ūkį, kuriame medaus mėnuo bus ne tik saldus, bet ir dvasingas. Visos šios ramybės oazės paslėptos gražiausiuose Lietuvos gamtos kampeliuose.

„Šturmų švyturys“ – patalai valtyje

https://www.instagram.com/p/Bkal5TJnJdJ/

Tiems, kuriems romantika be jūros ar marinistinių detalių – ne romantika, skirta vila „Šturmų švyturys“ ant Kuršių marių kranto (Šilutės r.). Viloje nėra dviejų vienodų kambarių, visi jie vardiniai – pavadinti marių žuvų vardais. Nakvynę galima pasirinkti tiek žvejų namelyje, tiek kambaryje, kurioje lovos yra ... valtyse. Šviežios žuvies restorano terasoje su mediniais gultais galima stebėti, kaip į mirusias kopas leidžiasi saulė, kaip nušvinta žvaigždynai, įsiklausyti, ką šnibžda žuvys… Daugiau čia.

REKLAMA
REKLAMA

Bzzz kūno procedūra su kilogramu medaus Klaipėdoje

https://www.instagram.com/p/B2g95T4Ck6S/

Medaus mėnuo, kuriame laikas skirtas ne tik antrajai pusei, bet ir sau? Kodėl gi ne! Ypač, siekiant visapusiško poilsio. Štai, Klaipėdoje įsikūręs masažo ir sveikatingumo SPA centras „Naturmed“ siūlo kūno įvyniojimą ir masažą su medumi, kurio metu ant kūno tepamas net 1 kg medaus. Medus puikiai pašalina nuovargį, suteikia lengvumo ir gaivumo pojūtį. Daugiau čia.

REKLAMA

„Karkelbeck“ – Azijos dvelksmas prie Baltijos

https://www.instagram.com/p/CAmmRCfpwOU/

Pasakojama, kad XVI-XVII a. šioje Karklės kaimo turizmo sodyboje ant Olandų kepurės skardžio galėjo būti gintaro cechas, kuriame buvo apdirbamas jūroje pagautas gintaras. Todėl apsistojus jaukiame namelyje su asmenine pievute arba azijietiško stiliaus gazeboje, galima išbandyti ir gintaro terapiją, išmokti gaudyti gintarą, patirti kitas sveikatinimosi procedūras, edukacijas. Sodyboje propaguojamas sveikas gyvenimo būdas. Daugiau čia.

Bičių terapija Kretingoje

https://www.instagram.com/p/BqIDRYRFntG/

Ši patirtis – tiems, kurie įsitikinę, kad Lietuvoje – nieko naujo. Štai, Kretingos rajone, visai šalia Kašučių ežero įsikūrusi G. Kalniaus sodyba siūlo išbandyti išskirtinę terapiją gulint specialiame namelyje, po kuriuo dūzgia… tūkstančiai bičių! Anot bitininkų, tai ne tik ramina, tačiau atkuria pažeistus biolaukus, stiprina imunitetą, subalansuoja nervų sistemą, gerina kraujotaką. Daugiau čia.

REKLAMA
REKLAMA

Namelis medyje

https://www.instagram.com/p/B_Ri8lTAFHx/

Su išrinktuoju mėgstate skaityti nuotykių knygas ir neieškote prabangaus komforto? Tuomet namelis medyje ant ežero kranto netoli Molėtų – kaip tik jums! Romantinis, dviejų aukštų namelis be jokių įprastų namui būdingų pamatų yra su visomis komunikacijomis ir reikiamais patogumais - virtuve, dvigule lova, židiniu.  Lauko zonoje - didelis ugniakuras, hamakai, gultai. Vieta, į kurią tikriausiai norėsis grįžti ir po šeimos pagausėjimo. Daugiau čia.

Pasimatuoti bitininko kostiumą Molėtų raj.

https://www.instagram.com/p/BykbkkMF4Qq/

Jeigu mėgstate ramų, jaukų poilsį gamtoje, tuomet savo romantiškai viešnagei verta atkreipti dėmesį į Vidūnų kaimo turizmo sodybą, šalia kurios įsikūręs nuolat dūzgiantis bitynas. Sodybos šeimininkas apsistojusius svečius pavaišina bičių medumi ir supažindina su paslaptingu bičių gyvenimu, leidžia prisimatuoti bitininko kostiumą ar pažvelgti į avilio vidų greta esančiame šeimos bityne. Daugiau čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atokampis Boutique SPA&Resort“ – SPA oazė dviem

https://www.instagram.com/p/B_c98Jfg5ww/

Iš Balio salos parvežta jaukių miško namelių Kaišiadorių rajone idėja patraukli tuo, kad nameliai pastatyti atokiai vienas nuo kito, siekiant sukurti tik dviem asmenims skirtą oazę. Joje – privatumą garantuojanti teritorija bei ofūro vonia namelio terasoje tik dviem. Taip pat – kitos SPA procedūros, maisto padėklai. Įdomu, kad šiemet ši vieta tapo Europos Komisijos projekto „Patraukliausia Lietuvos sveikatos turizmo vietovė“ laureate. Daugiau čia.

„Miško rojus“ – privatus miškas dviem

https://www.instagram.com/p/B_mCHOZpm9Y/

Šioje paslaptingoje miško poilsiavietėje Rietavo savivaldybėje vienu metu priimami tik vieni lankytojai. Tad jiems vieniems priklauso 18 ha privataus miško, privatus tvenkinys, du jaukūs nameliai (vienas iš jų – ant vandens) ir erdvė, tobula meditacijoms, SPA procedūroms bei ramiam poilsiui. Aplink šią vietą 1 km spinduliu nėra jokių žmonių. Vienintelis kaimynas – gamta. Daugiau čia.

REKLAMA

„Oasis Dome“ – kupolas ant liepto

https://www.instagram.com/p/B0MJrgIgVzT/

Egzotiškai atrodantis permatomas kupolas ant privataus liepto skirtas būtent romantikos ieškančioms poroms. Atokiai architekto įrengtame palapinėje-burbule būtų gera net stebėti lietų – vaizdas dviems į Burokaraiščio ežerą (Varėnos r.), autonominis šildymas, putojantis vynas... Svečiai gali ir pajodinėti ar pasivažinėti karieta, pasiirstyti, buriuoti. Daugiau čia.

„Sala Resort“ – SPA po žvaigždėmis

https://www.instagram.com/p/BoWD8vHFIms/

Privatus aukšto lygio poilsis siūlomas Platelių ežero glėbyje (Plungės r.) įkurtame poilsio klube. Jame masažais, sporto užsiėmimais, vandens pramogomis ir ekskursijomis ar sūkurine vonia po žvaigždėtu dangumi gali mėgautis griežtai tik ribotas kiekis žmonių. Paplūdimyje net įrengta atskira sala ieškantiems romantikos. Daugiau čia.

Norite pamatyti likusias vietas saldžioms atostogoms? Nuolat atnaujinamo patirčių sąrašo ieškokite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų