REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios vasaros atradimas obuolių ir aviečių uogienė. Man ji tokia skani. Žinau virsiu ir kartosiu dar ne kartą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Šios vasaros atradimas obuolių ir aviečių uogienė. Man ji tokia skani. Žinau virsiu ir kartosiu dar ne kartą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Uogienei reikės: 1 kg aviečių; 1,5 kg obuolių; 1 kg cukraus; 100 ml vandens.

Avietes nuplauname. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome gabalėliais. Avietes su obuoliais beriame į puodą, užpilame cukrumi, vandeniu. Verdame ant lėtos ugnies, vis pamaišydami, kad nepradėtų svilti. Uogienė suvirs ir taps tiršta, gražios rožinės spalvos. Viriau uogienę apie 40 minučių (tai gali užtrukti 0,5–1 val.). Uogienę išpilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų