REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano teta darže užaugina tokias gigantes, kad norint pakelti jas, reikia turėti nemažai jėgų. Visada mums įkrauna lauktuvių, o tada jau aš suku galva ką iš jų pagaminti. Bulviniai blynai su cukinija man, bulvių mėgėjai, buvo puikus pasirinkimas“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Mano teta darže užaugina tokias gigantes, kad norint pakelti jas, reikia turėti nemažai jėgų. Visada mums įkrauna lauktuvių, o tada jau aš suku galva ką iš jų pagaminti. Bulviniai blynai su cukinija man, bulvių mėgėjai, buvo puikus pasirinkimas“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 4 bulvės, 1 nedidelė cukinija, 2 šaukštai miltų, 0.5 svogūno, 1 kiaušinis, aliejaus kepimui, druska, malti pipirai.

Bulves ir cukiniją sutarkuojame burokine tarka, lengvai nuspaudžiame skystį. Beriame miltus, druską, pipirus ir įmušame kiaušinį. Dedame sutarkuotą svogūną (galite ir smulkiai supjaustyti).

Viską gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šaukštu formuojame blynus ir kepame, kol gražiai paskrunda ir iškepa pilnai. Iškepusius blynus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Valgome su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų