REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skrydžio iš Amsterdamo į Ibizą metu kilo muštynės, kai du girti britai atsisakė dėvėti veido kaukes.

Skrydžio iš Amsterdamo į Ibizą metu kilo muštynės, kai du girti britai atsisakė dėvėti veido kaukes.

REKLAMA

Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip penktadienį vykusiame skrydyje kyla muštynės – nors oro linijų darbuotojai aiškiai prašė keleivių dėvėti kaukes viso skrydžio metu, nuo pat laipinimo vartų iki išlaipinimo.

Instagramo naudotojo „Michighclub“ publikuotame vaizdo įraše matoma, kaip kiti keleiviai bando konfliktuojančius išskirti – panašu, kad nesutarimas kilo tarp vieno vyro be marškinėlių ir kito keleivio.

Girdisi, kaip vienas vyras šaukia, kad lėktuve yra vaikų, bet tuo tarpu kyla tikras sąmyšis. Vaizdo įrašo pabaigoje matoma, kaip vyras prispaudžiamas prie žemės, prieš lėktuvui leidžiantis, rašoma thesun.co.uk.

Pasak „Independent“, vėliau abu vyrai buvo sulaikyti Ispanijos policijos, lėktuvui atvykus į Ibizą, kai lėktuvo pilotas įspėjo atsakingas įstaigas.

REKLAMA
REKLAMA

Oro linijų atstovas sakė: „Du netvarkingi keleiviai atsisakė dėvėti veido kaukes ir fiziškai bei žodžiais trukdė kitiems keleiviams.  Lėktuvo pilotas informavo vietos policiją, kai tik lėktuvas nusileido, abu keleiviai buvo sulaikyti. Skrydžio metu jie kėlė pavojų visų saugumui.“

REKLAMA

Svarbiausia saugumas

Vaizdo įrašą publikavęs žmogus rašė, kad į muštynes įsivėlęs vyras gėrė degtinę ir atsisakė dėvėti kaukę. „KLM“ oro linijos laikosi griežtų saugumo taisyklių – keleiviams kaukę dėvėti privaloma mažiausiai iki rugpjūčio 31 dienos. Ši taisyklė negalioja tik vaikams iki 10 metų ir tiems, kurie kaukės dėvėti negali dėl sveikatos problemų.

Savo tinklapyje kompanija rašo: „Be veido apdangalo negalėsime jūsų įleisti į lėktuvą. Primygtinai rekomenduojame taip pat kaukę dėvėti visame oro uoste.“

Kaukės privalomos visuose Olandijos oro uostose – tai vienas dėl koronaviruso įvestų apribojimų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų