REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams antradienis gali būti labai dalykiškas. Tiesa, sprendžiant svarbius reikalus, privalu atkreipti dėmesį į kiekvieną detalę, kad vėliau netektų skaudžiai nusivilti.

Zodiako ženklams antradienis gali būti labai dalykiškas. Tiesa, sprendžiant svarbius reikalus, privalu atkreipti dėmesį į kiekvieną detalę, kad vėliau netektų skaudžiai nusivilti.

REKLAMA

Avinas

Tvarkysite kolektyvinius, organizacinius arba draugų reikalus. Pagalvokite, iš ko galite tikėtis draugiškos, nesavanaudiškos pagalbos, jei organizuojate renginį, vykdote projektą. Aktualiu klausimu pravartu pasitarti su patyrusiu asmeniu.

Tauras

Likimas tarsi tikrins jūsų atsparumą, tvirtumą. Bent jau patys stenkitės neprovokuoti pavojingų situacijų. Gera diena rimtesnei savianalizei bei savikritikai: pažvelkite ir pamatykite save ne tik išoriniame veidrodyje.

Dvyniai

Su didelėmis ambicijomis toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite savąjį ego. Šaltumas gimdys šaltumą, tad nesvajokite apie meilę, jeigu nenusiteikę patys jos dovanoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nuo pat ryto tarsi girdėsite išorinį ir vidinį balsą, sakantį, kad reikia taupiau naudoti lėšas, resursus bei rūpintis ekologija. Būsite įžvalgūs ir protingi, spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Ir vis dėlto galite neišvengti klaidų ne dėl savo kaltės.

REKLAMA

Liūtas

Nusimato reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, žiniasklaida. Galite suklysti spręsdami apie kitus, arba suklaidinti juos, pristatydami save.

Mergelė

Šiandien kažkodėl nepasitikėsite kitais žmonėmis, viską vertinsite pernelyg kritiškai. Turbūt nesugebėsite deramai reaguoti į iššūkius, pasireikš nesuvaldomas emocionalumas, nervingumas. Nusimato buitiniai rūpesčiai.

Svarstyklės

Nuo pat ryto rūpesčių gali kelti vaikai, mylimas žmogus. Galbūt jus liūdins sąstingis meilės fronte. Įsijautrinusi savimeilė tikriausiai neleis jums ieškoti kompromiso ar siekti intymumo, net jei labai jo trokštate.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Vos pabudę, galvosite apie nelengvą pareigą arba sveikatos rodiklius. Galbūt teks darytis tyrimus, kurių norisi išvengti, arba vykti į darbo interviu, kuriam nesate tinkamai nusiteikę.

Šaulys

Iš pat ryto jausite įtampą dėl numatomų ar vykstančių pokalbių. Jei galite, patys jų nepradėkite, nes sugadinta nuotaika sukels grandininę reakciją. Netinkama diena aiškintis santykius.

Ožiaragis

Pasistenkite laiku atlikti mokėjimus, sutvarkyti dokumentus ir kt. Jeigu netrukus leisitės į kelionę, tai yra ypač svarbu, nes dėl aplaidumo gali kilti nekokių padarinių.

Vandenis

Jums pavyks įvykdyti planuotą finansinę operaciją, parašyti publikaciją ar kt. Tačiau nerimo kels rūpesčiai, susiję su kelione, mokslu, studijomis, arba tiesiog suksite galvą dėl netolimos ateities.

Žuvys

Vienas jūsų sumanymas gali pasirodyti nieko vertas, o gal netgi nuostolingas. Būsite labai jautrūs, kiekvieną pastabą priimsite kaip asmeninį įžeidimą. Su kažkuo galite stipriai konfliktuoti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų