REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis Zodiako ženklams gali atnešti neplanuotų iššukių. Daugeliui iš jūsų gali tekti prisiminti, kas yra kantrybė, patartina nesivelti į konfliktus, nes tai tik dar labiau pablogins situaciją.

Pirmadienis Zodiako ženklams gali atnešti neplanuotų iššukių. Daugeliui iš jūsų gali tekti prisiminti, kas yra kantrybė, patartina nesivelti į konfliktus, nes tai tik dar labiau pablogins situaciją.

REKLAMA

Avinas

Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra, o jos ateis, tiesa, netikėtai. Gali tekti užsiimti visai kitais dalykais, nei planavote, nors tai tik į naudą. Staigmenų pakaks, ypač susijusių su jūsų aplinka.

Tauras

Jei išeina, geriausia būtų ilsėtis namuose (o ne ką nors veikti, perdarinėti). Jei vis dėlto nenustygsite vietoje ir ką nors mėginsite daryti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti jūsų karjerai.

Dvyniai

Negeras laikas reikšti iniciatyvą, už ką nors kovoti, ko nors siekti, tai tik pablogins reikalą. Galite nukentėti, jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs ir impulsyvūs.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nieko nekeiskite, saugokite tai, ką turite. Praradimai šio metu itin tikėtini. Apie pelną, naudą net nesvajokite: nemenkai apsigausite vertindami savo finansines galimybes ar siūlomo reikalo perspektyvas. Jei sugalvosite ką duoti, skolinti, darykite tai tik tuomet, jei pasiruošę tą daiktą ar pinigus dovanoti, mat atgauti gali ir nepavykti.

REKLAMA

Liūtas

Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, ir tai geriau nei patiklumas. Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmuose, nei reikaluose. Patartina vengti bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis.

Mergelė

Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką bei meilę skirti vien šeimai, pamirškite dalykinius rūpesčius. Na, o jei tenka šiuo metu dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, nes padarytos klaidos gali ilgam pakenti jūsų profesinei reputacijai.

Svarstyklės

Gali apimti jums nebūdingas lengvabūdiškumas, pavojų galite nepastebėti. Taigi nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų ir mažiau žadėkite. Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją: galima nemenka painiava.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės fanatikų. Nieko svarbaus nesiimkite. Pasaugokite savo sveikatą.

Šaulys

Kai kam ši diena sukels abejonių: kad viskas atvirkščiai, nei manote, kad einate ne ta kryptimi, ne tuo keliu ar ne su tuo partneriu, kad kas nors apgavo, suklaidino. Gali tekti patirti, kad teisus kas nors kitas, bet ne jūs, pvz., antroji pusė, psichologas, visuomeninė nuomonė.

Ožiaragis

Jūsų elgesys nebus įprastas, patys vėliau savimi stebėsitės. Tikėtina, jog nukentėsite, jei pristigs atsargumo naudojantis darbo instrumentais ar vairuojant automobilį. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nieko nedarykite piktuoju ir per jėgą. Nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet nepavyks nieko paaiškinti ar ko nors pakeisti. Kritiškiau vertinkite gautus pasiūlymus.

Žuvys

Jei pasirodys, jog judate visai ne ta linkme, užsiimate ne tuo savo gyvenime, nemanykite, kad taip ir yra: jau kitą savaitę jums bus juokinga dėl dabartinių išgyvenimų, abejonių. Vis dėlto artimiausiu metu aplinkybės bus jums nepalankios, tad susikompromituoti, pakenkti savo karjerai nebus sunku.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų