REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laukia nuotykių kupina diena. Bendravimas ir aplinkiniai teiks daug džiaugsmo, galimos ir naujos netikėtos pažintys. Apie viską plačiau dienos horosope 12-ai Zodiako ženklų. 

Laukia nuotykių kupina diena. Bendravimas ir aplinkiniai teiks daug džiaugsmo, galimos ir naujos netikėtos pažintys. Apie viską plačiau dienos horosope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien teks įtemptai darbuotis. Jums norėsis daug aprėpti. Galbūt mėginsite pasinaudoti gerbėjais, draugais, kad pasilengvintumėte sau darbą ar kažkokį siekį. Tai gali pavykti.

Tauras

Seksis megzti pažintis, padaryti norimą įspūdį. Draugystės draugystėmis, o pareiga yra pareiga. Darbo ir pinigų sritį atskirkite nuo meilės ir draugų, tuomet viskas vyks aiškiau, paprasčiau.

Dvyniai

Bus priežasčių, dėl kurių jums norėsis atsiriboti nuo žmonių, pasitraukti į negyvenamą salą ar pan. Galbūt išaiškės kažkokia klasta, melas, ir tai labai slėgs.

Vėžys

Šiandien jūsų planams šiek tiek stigs racionalaus pagrindo, būsite linkę tirštinti spalvas arba nerti į nerealias fantazijas. Nieko nedarykite paskubomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Piniginius, turtinius, komercinius, nuomos reikalus tvarkykite iš pat ryto, nes tuo metu seksis geriau. Nepamirškite pasirūpinti vaikais, pasidomėti, kuo jie užsiima.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien mielai bendrausite, sumaniai naudositės informacija apie kitus žmones, paslaugas ir t. t. Tačiau bus nelengva ką nors įrodyti kitiems, kartu labai lengva padaryti klaidų darbe ir kitur. Būkite atidūs.

Svarstyklės

Šiandien galite tikėtis įdomių pasiūlymų arba patys juos teikti, tik vargu ar jie bus įgyvendinami. Pasitelkite kantrybę, bendraudami su aplinkiniais, artimaisiais. Mokėkite prisitaikyti prie kintančios situacijos.

Skorpionas

Šiandien jums norėsis pramogų, meilės nuotykių, bet tiktai ne dirbti. Jei galite sau leisti smagiai atsipalaiduoti, tuomet diena atrodys nebloga, tik saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite nusiteikę įtemptai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, nes atsiras kritikuojančių, o tie, nuo kurių priklauso darbų sėkmė, gali pasirodyti nekonkretūs, išsisukinėjantys.

Ožiaragis

Šiandien galite tikėtis malonaus bendravimo, šmaikštaus flirto. Taip pat seksis tvarkytis su finansais. Deja, gali pasitaikyti ir apgaulingų situacijų. Kai kas bus linkęs jus vedžioti už nosies, siekdamas sau naudos.

Vandenis

Ekonomiškiau tvarkykite savo biudžetą, planuokite pirkinius. Šiuo metu negalite sau leisti lengva ranka švaistyti pinigų. Jų gali prireikti, iškilus netikėtoms problemoms.

Žuvys

Šiandien neišvengsite įkyrių minčių, susijusių su karjera, verslu, kelione, sava ar vaikų ateitimi. Galbūt gausite informaciją, dėl kurios ilgokam laikui neteksite ramybės.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų